Повезане вести

Немачки тенисер Александар Зверев пласирао се у осмину финала УС Опена

Немачки тенисер Александар Зверев пласирао се у осмину финала УС Опена

Политика 31.08.2024
ЊУЈОРК – Немачки тенисер Александар Зверев пласирао се у осмину финала УС Опена, пошто је јутрос у трећем колу победио Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија резултатом 5:7, 7:5, 6:1, 6:3. Меч је трајао три сата и 35 минута. Зверев… »
Векићева у трећем колу УС опена

Векићева у трећем колу УС опена

Спортски журнал 31.08.2024
Хрватица победила Пејтон Стирнс у два сета. Хрватска тенисерка Дона Векић је у трећем колу Отвореног првенства у САД победила Пејтон Стирнс са 2:0 (7:5, 6:4). Она је истакла да је уморна после вимблдонског полуфинала и сребра на… »
Прва новакова реакција после пораза брине: Видећу како ћу и шта ћу остао сам без гаса

Прва новакова реакција после пораза брине: Видећу како ћу и шта ћу остао сам без гаса

Дневник 31.08.2024
- Честитам Алексеју и његовом тиму, играо је боље и заслужио је победу. Играо сам најгори тенис икада - рекао је најбољи тенисер свих времена на конференцији за медије на УС Опену, одржаној после меча у коме је изгубио од… »
Попирин елиминисао Ђоковића са Ју ес опена

Попирин елиминисао Ђоковића са Ју ес опена

Радио сто плус 31.08.2024
После елиминације трећег тенисера на АТП листи Карлоса Алкараса у другом колу Ју ес опена, Ђоковић је завршио учешће на гренд слем турниру у Њујорку, јер је доживео пораз од Попирина у четвртом међусобном дуелу. Попирин је… »

Вести дана »