Povezane vesti
Majka Željka Joksimovića samo jednom govorila o sukobu sa snajom: "Posle te izjave među nama je distanca"
Mondo 31.08.2024
Majka Željka Joksimovića jednom prilikom progovorila je o odnosu sa snajom Jovanom Joksimović i otkrila kako je došlo do distance među njima. Voditeljka Jovana i pevač Željko Joksimović važe za jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova na domaćoj… »
„Nije to mogla da mi oprosti“: Majka Željka Joksimovića je samo jednom spomenula o sukobu s Jovanom, od tada je između njih…
Nova 31.08.2024
: Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović trude se da svoju privatnost sačuvaju od javnosti, a jednom prilikom Željkova majka progovorila je o sukobu sa snajom. Vesna Joksimović otkrila je da su se ona i Jovana odlično slagale, ali da je… »
"Nije to mogla da mi oprosti" Majka Željka Joksimovića samo jednom pričala o sukobu s Jovanom: Od tada je među nama distanca…
Kurir 31.08.2024
Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović trude se da svoju privatnost sačuvaju od javnosti, a jednom prilikom Željkova majka progovorila je o sukobu sa snajom. Vesna Joksimović otkrila je da su se ona i Jovana odlično slagale, ali da je… »
"Nije to mogla da mi oprosti": Majka Željka Joksimovića je samo jednom pričala o sukobu sa Jovanom: "Od tada je među nama…
Blic 31.08.2024
Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović trude se da svoju privatnost sačuvaju od javnosti, a jednom prilikom Željkova majka progovorila je o sukobu sa snajom. Vesna Joksimović otkrila je da su se ona i Jovana odlično slagale, ali da je… »
Gledaj majku biraj ćerku! Ćerka Željka Joksimovića Mina ista mama: Zanosne crnke osvajaju gde god se pojave
Kurir 31.08.2024
Najstarija ćerka Željka Joksimovića Mina je ista majka Vesna! Mina svojim izgledom oduševljava gde god da se pojavi i zbog neodoljivog izgleda nosi titulu "najlepše naslednice" poznatih. Ali i da iver ne pada daleko od klade Mina je najbolji primer. Ona… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 46 minutajoš 47 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 22 povezane

Vulkan koji je spavao 600 godina se upravo aktivirao nakon razornog zemljotresa, snimci su nestvarni FOTO VIDEO
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih