Povezane vesti
Majka Željka Joksimovića samo jednom govorila o sukobu sa snajom: "Posle te izjave među nama je distanca"
Mondo 31.08.2024
Majka Željka Joksimovića jednom prilikom progovorila je o odnosu sa snajom Jovanom Joksimović i otkrila kako je došlo do distance među njima. Voditeljka Jovana i pevač Željko Joksimović važe za jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova na… »
„Nije to mogla da mi oprosti“: Majka Željka Joksimovića je samo jednom spomenula o sukobu s Jovanom, od tada je između…
Nova 31.08.2024
: Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović trude se da svoju privatnost sačuvaju od javnosti, a jednom prilikom Željkova majka progovorila je o sukobu sa snajom. Vesna Joksimović otkrila je da su se ona i Jovana odlično slagale, ali… »
"Nije to mogla da mi oprosti" Majka Željka Joksimovića samo jednom pričala o sukobu s Jovanom: Od tada je među nama…
Kurir 31.08.2024
Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović trude se da svoju privatnost sačuvaju od javnosti, a jednom prilikom Željkova majka progovorila je o sukobu sa snajom. Vesna Joksimović otkrila je da su se ona i Jovana odlično slagale, ali da… »
Gledaj majku biraj ćerku! Ćerka Željka Joksimovića Mina ista mama: Zanosne crnke osvajaju gde god se pojave
Kurir 31.08.2024
Najstarija ćerka Željka Joksimovića Mina je ista majka Vesna! Mina svojim izgledom oduševljava gde god da se pojavi i zbog neodoljivog izgleda nosi titulu "najlepše naslednice" poznatih. Ali i da iver ne pada daleko od klade Mina je najbolji primer… »
"Nije to mogla da mi oprosti": Majka Željka Joksimovića je samo jednom pričala o sukobu sa Jovanom: "Od tada je među nama…
Blic 31.08.2024
Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović trude se da svoju privatnost sačuvaju od javnosti, a jednom prilikom Željkova majka progovorila je o sukobu sa snajom. Vesna Joksimović otkrila je da su se ona i Jovana odlično slagale, ali da… »
Vesti dana »
VJT: sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor
Politika pre 2 satajoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 5 satijoš 3 povezane
Dve odgovorne osobe uhapšene zbog požara u domu za stare u Vojki
N1 Info pre 23 minutajoš 21 povezana