Повезане вести
Мајка Жељка Јоксимовића само једном говорила о сукобу са снајом: "После те изјаве међу нама је дистанца"
Мондо 31.08.2024
Мајка Жељка Јоксимовића једном приликом проговорила је о односу са снајом Јованом Јоксимовић и открила како је дошло до дистанце међу њима. Водитељка Јована и певач Жељко Јоксимовић важе за један од најуспешнијих и… »
„Није то могла да ми опрости“: Мајка Жељка Јоксимовића је само једном споменула о сукобу с Јованом, од тада је између њих…
Нова 31.08.2024
: Певач Жељко Јоксимовић и водитељка Јована Јоксимовић труде се да своју приватност сачувају од јавности, а једном приликом Жељкова мајка проговорила је о сукобу са снајом. Весна Јоксимовић открила је да су се она и Јована… »
"Није то могла да ми опрости" Мајка Жељка Јоксимовића само једном причала о сукобу с Јованом: Од тада је међу нама дистанца…
Курир 31.08.2024
Певач Жељко Јоксимовић и водитељка Јована Јоксимовић труде се да своју приватност сачувају од јавности, а једном приликом Жељкова мајка проговорила је о сукобу са снајом. Весна Јоксимовић открила је да су се она и Јована… »
"Није то могла да ми опрости": Мајка Жељка Јоксимовића је само једном причала о сукобу са Јованом: "Од тада је међу нама…
Блиц 31.08.2024
Певач Жељко Јоксимовић и водитељка Јована Јоксимовић труде се да своју приватност сачувају од јавности, а једном приликом Жељкова мајка проговорила је о сукобу са снајом. Весна Јоксимовић открила је да су се она и Јована… »
Гледај мајку бирај ћерку! Ћерка Жељка Јоксимовића Мина иста мама: Заносне црнке освајају где год се појаве
Курир 31.08.2024
Најстарија ћерка Жељка Јоксимовића Мина је иста мајка Весна! Мина својим изгледом одушевљава где год да се појави и због неодољивог изгледа носи титулу "најлепше наследнице" познатих. Али и да ивер не пада далеко од кладе Мина… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана