Povezane vesti
"Pobratime moj, ode mi prerano i neočekivano!" Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od bajkera iz Niša "Neka te…
Kurir 31.08.2024
Motociklista Ilija Stanojević (21) iz Niša poginuo je u stravičnom udesu koji se dogodio u ponedeljak uveče u tom gradu, kada se sudario sa automobilom marke "pežo". Na večni počinak ispraćen je juče, a njegovi prijatelji neutešno danima… »
"Brate moj, ode prerano, s kim ću sad da radim": Potresne reči prijatelja nastradalog bajkera iz Niša
Mondo 31.08.2024
Na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od Ilije koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nišu. Motociklista Ilija S. (21) iz Niša poginuo je u stravičnom udesu koji se dogodio u ponedeljak uveče u tom gradu, kada se sudario sa automobilom… »
"Pobratime moj, kako SAD bez tebe, sa Kim tajne da delim": Prijatelji se opraštaju od motocikliste iz Niša koji je poginuo u…
Blic 31.08.2024
Motociklista Ilija Stanojević (21) iz Niša poginuo je u stravičnom udesu koji se dogodio u ponedeljak uveče u tom gradu, kada se sudario sa automobilom marke "pežo". Na večni počinak ispraćen je juče, a njegovi prijatelji neutešno danima… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Amerikanac odavao informacije Kini: Završio je u zatvoru, SAD nisu imale milosti!
Kurir pre 1 minutjoš 1 povezana