Povezane vesti
Pao helikopter u Rusiji: U njemu bile 22 osobe, među njima i blagajnik fudbalskog saveza sa ženom?
Telegraf 31.08.2024
Preporučujemo. Ruski helikopter s 22 osobe nestao je u blizini vulkana na poluostrvu Kamčatka na dalekom istoku zemlje, prema rečima lokalnog guvernera. Helikopter Mi-8T imao je 19 putnika i tri člana posade pre nego što je danas nestao, izjavio je… »
Nema traga helikopteru sa 22 putnika koji je nestao na Kamčatki: Kiša, magla i slaba vidljivost otežavaju potragu
Kurir 31.08.2024
Helikopter sa 22 osobe nestao je danas na Kamčatki u blizini vulkana Vačkažec. Guverner Kamčatke Vladimir Solodov potvrdio je da su u nestalom helikopteru Mi-8 bile 22 osobe: tri člana posade i 19 putnika. „Danas oko 07:15 po moskovskom vremenu nestao je… »
Pao helikopter u Rusiji sa 22 osobe: Među njima i direktor fudbalskog saveza sa ženom?
Mondo 31.08.2024
U Rusiji je pao helikopter u kom su bile 22 osobe. Ruski helikopter s 22 osobe nestao je u blizini vulkana na poluostrvu Kamčatka na dalekom istoku zemlje, prema rečima lokalnog guvernera. Helikopter Mi-8T imao je 19 putnika i tri člana posade pre nego… »
Bez traga i glasa: Nestao helikopter kod Kamčatke
B92 31.08.2024
Ruski helikopter sa 22 osobe nestao je u blizini vulkana na poluostrvu Kamčatka, na istoku zemlje, kako je preneo lokalni guverner. Helikopter je poleteo sa mesta u blizini vulkana Vačkazec u regionu i otputovao ka selu Nikolajevka. U regionu Kamčatke… »
Helikopter Mi-8 nestao na Kamčatki na dalekom istoku Rusije
Politika 31.08.2024
MOSKVA - Helikopter Mi-8 nestao je jutros na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, saopštili su zvaničnici. U helikopteru se, prema preliminarnim informacijama, nalaze 22 osobe - 19 putnika i tri člana posade, saopštila je pres-služba ruske Federalne… »
Helikopter sa 22 putnika nestao na Kamčatki
N1 Info 31.08.2024
Ruski helikopter sa tri člana posade i 19 putnika nestao je na dalekom istočnom poluostrvu Kamčatka, javila je u subotu novinska agencija Interfaks, prenosi Rojters. Interfaks se poziva na preliminarne podatke federalne agencije za vazdušni saobraćaj… »
Helikopter Mi-8 sa 22 putnika nestao u ruskoj Kamčatki
Al Jazeera 31.08.2024
U letjelici su se, prema preliminarnim informacijama, nalazile 22 osobe – 19 putnika i tri člana posade. Helikopter Mi-8 nestao je jutros na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, saopćili su zvaničnici, prenosi agencija Tanjug pozivajući se na ruske… »
Nestao helikopter sa 22 osobe na Kamčatki, loši vremenski uslovi otežavaju potragu
Novi magazin 31.08.2024
Vremenski uslovi na Kamčatki ne dozvoljavaju da se ruska avijacija uključi u potragu za nestalim helikopterom Mi-8, u kojem se nalaze 22 osobe, saopštilo je danas rusko Ministarstvo za vanredne situacije. U saopštenju se navodi da avijacija ne može da… »
Nestao ruski helikopter! Letelici se gubi svaki trag na Kamčatki, u njoj bila 22 putnika
Kurir 31.08.2024
Ruski helikopter sa tri člana posade i 19 putnika nestao je na dalekom istočnom poluostrvu Kamčatka, javila je novinska agencija Interfaks, prenosi Rojters. Interfaks se poziva na preliminarne podatke federalne agencije za vazdušni saobraćaj, piše… »
Helikopter Mi-8 nestao na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, u njemu bilo 19 putnika i tri člana posade
Euronews 31.08.2024
Helikopter Mi-8 nestao je jutros na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, saopštili su zvaničnici. U helikopteru se, prema preliminarnim informacijama, nalaze 22 osobe - 19 putnika i tri člana posade, saopštila je pres služba ruske Federalne agencije za… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu: Kolima se zaleteo u ljude na Paradi ponosa, ima i izbodenih! Policija traži pomoć!
Blic pre 6 minutajoš 16 povezanih
DANAS DO 34 STEPENA, UVEČE MOGUĆI PLJUSKOVI: Od srede još toplije
Glas juga pre 31 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 16 minutajoš 12 povezanih
Letnji Aranđelovdan – običaji, verovanja i zašto se veruje da je danas pravi dan za nove početke
Naissus info pre 1 satjoš 10 povezanih
Na današnji dan, 26. jul: U razornom zemljotresu razrušeno Skoplje, Liberija i Maldivi stekli nezavisnost
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane