Povezane vesti
Pao helikopter u Rusiji: U njemu bile 22 osobe, među njima i blagajnik fudbalskog saveza sa ženom?
Telegraf 31.08.2024
Preporučujemo. Ruski helikopter s 22 osobe nestao je u blizini vulkana na poluostrvu Kamčatka na dalekom istoku zemlje, prema rečima lokalnog guvernera. Helikopter Mi-8T imao je 19 putnika i tri člana posade pre nego što je danas nestao, izjavio je… »
Nema traga helikopteru sa 22 putnika koji je nestao na Kamčatki: Kiša, magla i slaba vidljivost otežavaju potragu
Kurir 31.08.2024
Helikopter sa 22 osobe nestao je danas na Kamčatki u blizini vulkana Vačkažec. Guverner Kamčatke Vladimir Solodov potvrdio je da su u nestalom helikopteru Mi-8 bile 22 osobe: tri člana posade i 19 putnika. „Danas oko 07:15 po moskovskom vremenu… »
Pao helikopter u Rusiji sa 22 osobe: Među njima i direktor fudbalskog saveza sa ženom?
Mondo 31.08.2024
U Rusiji je pao helikopter u kom su bile 22 osobe. Ruski helikopter s 22 osobe nestao je u blizini vulkana na poluostrvu Kamčatka na dalekom istoku zemlje, prema rečima lokalnog guvernera. Helikopter Mi-8T imao je 19 putnika i tri člana posade pre nego… »
Bez traga i glasa: Nestao helikopter kod Kamčatke
B92 31.08.2024
Ruski helikopter sa 22 osobe nestao je u blizini vulkana na poluostrvu Kamčatka, na istoku zemlje, kako je preneo lokalni guverner. Helikopter je poleteo sa mesta u blizini vulkana Vačkazec u regionu i otputovao ka selu Nikolajevka. U regionu Kamčatke… »
Helikopter Mi-8 nestao na Kamčatki na dalekom istoku Rusije
Politika 31.08.2024
MOSKVA - Helikopter Mi-8 nestao je jutros na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, saopštili su zvaničnici. U helikopteru se, prema preliminarnim informacijama, nalaze 22 osobe - 19 putnika i tri člana posade, saopštila je pres-služba ruske Federalne… »
Helikopter sa 22 putnika nestao na Kamčatki
N1 Info 31.08.2024
Ruski helikopter sa tri člana posade i 19 putnika nestao je na dalekom istočnom poluostrvu Kamčatka, javila je u subotu novinska agencija Interfaks, prenosi Rojters. Interfaks se poziva na preliminarne podatke federalne agencije za vazdušni… »
Helikopter sa 22 osobe nestao u blizini vulkana na Kamčatki
Danas 31.08.2024
Vremenski uslovi na Kamčatki ne dozvoljavaju da se ruska avijacija uključi u potragu za nestalim helikopterom Mi-8, u kojem se nalaze 22 osobe, saopštilo je danas rusko Ministarstvo za vanredne situacije. U saopštenju se navodi da avijacija ne može… »
Helikopter Mi-8 sa 22 putnika nestao u ruskoj Kamčatki
Al Jazeera 31.08.2024
U letjelici su se, prema preliminarnim informacijama, nalazile 22 osobe – 19 putnika i tri člana posade. Helikopter Mi-8 nestao je jutros na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, saopćili su zvaničnici, prenosi agencija Tanjug pozivajući se na ruske… »
Nestao helikopter sa 22 osobe na Kamčatki, loši vremenski uslovi otežavaju potragu
Novi magazin 31.08.2024
Vremenski uslovi na Kamčatki ne dozvoljavaju da se ruska avijacija uključi u potragu za nestalim helikopterom Mi-8, u kojem se nalaze 22 osobe, saopštilo je danas rusko Ministarstvo za vanredne situacije. U saopštenju se navodi da avijacija ne može… »
Helikopter Mi-8 nestao na dalekom istoku Rusije: Izgubljen kontakt sa letelicom, u njoj se nalazile 22 osobe
Blic 31.08.2024
Helikopter Mi-8 nestao je jutros na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, saopštili su zvaničnici. U helikopteru se, prema preliminarnim informacijama, nalaze 22 osobe - 19 putnika i tri člana posade, saopštila je pres-služba ruske Federalne agencije… »
Nestao Mi-8 sa 22 osobe FOTO
B92 31.08.2024
Helikopter Mi-8 nestao je jutros na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, saopštili su zvaničnici. U helikopteru se, prema preliminarnim informacijama, nalaze 22 osobe - 19 putnika i tri člana posade, saopštila je pres-služba ruske Federalne agencije… »
Helikopter Mi-8 nestao na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, u njemu bilo 19 putnika i tri člana posade
Euronews 31.08.2024
Helikopter Mi-8 nestao je jutros na Kamčatki, na dalekom istoku Rusije, saopštili su zvaničnici. U helikopteru se, prema preliminarnim informacijama, nalaze 22 osobe - 19 putnika i tri člana posade, saopštila je pres služba ruske Federalne agencije… »
Nestao ruski helikopter! Letelici se gubi svaki trag na Kamčatki, u njoj bila 22 putnika
Kurir 31.08.2024
Ruski helikopter sa tri člana posade i 19 putnika nestao je na dalekom istočnom poluostrvu Kamčatka, javila je novinska agencija Interfaks, prenosi Rojters. Interfaks se poziva na preliminarne podatke federalne agencije za vazdušni saobraćaj, piše… »
Vesti dana »
![Olujni vetar udara po ovim gradovima: Ko ne mora napolje, nek ne izlazi](https://nstatic.net/432/38942432xyobld.jpg)
Olujni vetar udara po ovim gradovima: Ko ne mora napolje, nek ne izlazi
Telegraf pre 31 minutajoš 6 povezanih
![Nađeno telo muškarca na šinama: Jeziv prizor kod Novog groblja u Beogradu](https://nstatic.net/251/38942251thrnit.jpg)
Nađeno telo muškarca na šinama: Jeziv prizor kod Novog groblja u Beogradu
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
![VIDEO Jokić dobio priznanje, odmah ga zavrljačio pored sebe: Niko nije ni trepnuo zbog ovog poteza Srbina](https://nstatic.net/478/38942478qerpzq.jpg)
VIDEO Jokić dobio priznanje, odmah ga zavrljačio pored sebe: Niko nije ni trepnuo zbog ovog poteza Srbina
Nova pre 25 minutajoš 3 povezane