Povezane vesti
Lepa doktorka žena je našeg pevača! Ubrizgala hijaluron pa prošla kroz pakao: Otekla sam, kao da me stršljen ujeo!
Kurir 31.08.2024
Frontmen "Leksingtona" Bojan Vasković je u srećnom braku sa prelepom Aleksandrom koja važi za najlepšu doktroku. Aleksandra je završila Medicinski fakultet, postala je mama troje dece, trenutno specijalizira ginekologiju i akušerstvo. Osim toga ona je i… »
Ova prelepa doktorka je žena našeg pevača! Ubrizgala hijaluron, pa prošla kroz pakao: "Otekla sam, kao da me stršljen ujeo"…
Blic 31.08.2024
Frontmen "Leksingtona" Bojan Vasković je u srećnom braku sa prelepom Aleksandrom koja važi za najlepšu doktroku. Aleksandra je završila Medicinski fakultet, postala je mama troje 3 dece, trenutno specijalizira ginekologiju i akušerstvo . Osim toga ona je… »
Vesti dana »
Mnogi se sklonili u vojnu bazu, najmanje 23 osobe povređene u zemljotresu jačine 7,5 stepeni na severu Japana, uz jake kiše moguća i aktivacija klizišta
Dnevnik pre 13 minutajoš 34 povezane
Nastavljen i završen meč u Nišu: Čukarički savladao Radnički 2:1 uprkos prekidu zbog nestanka struje
Serbian News Media pre 18 minutajoš 43 povezane
Crna Trava, Predejane i Vučje kod Leskovca i Medveđa ostaju bez mogućnosti da toče gorivo na pumpama
Jug press pre 3 satajoš 47 povezanih
Uživo Borbe ne prestaju, raste broj žrtava; Zelenski u Londonu dobio podršku Zapada FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 89 povezanih