Povezane vesti
Lepa doktorka žena je našeg pevača! Ubrizgala hijaluron pa prošla kroz pakao: Otekla sam, kao da me stršljen ujeo!
Kurir 31.08.2024
Frontmen "Leksingtona" Bojan Vasković je u srećnom braku sa prelepom Aleksandrom koja važi za najlepšu doktroku. Aleksandra je završila Medicinski fakultet, postala je mama troje dece, trenutno specijalizira ginekologiju i akušerstvo. Osim toga ona… »
Ova prelepa doktorka je žena našeg pevača! Ubrizgala hijaluron, pa prošla kroz pakao: "Otekla sam, kao da me stršljen…
Blic 31.08.2024
Frontmen "Leksingtona" Bojan Vasković je u srećnom braku sa prelepom Aleksandrom koja važi za najlepšu doktroku. Aleksandra je završila Medicinski fakultet, postala je mama troje 3 dece, trenutno specijalizira ginekologiju i akušerstvo . Osim toga… »
Vesti dana »
Izveštaj: Dolazeća Trampova administracija razmatra sankcije protiv zvaničnika ICC
RTV pre 25 minutajoš 22 povezane
Polako preko mostova i nadvožnjaka: Zbog jakih udara vetra poseban oprez za vozače kamiona i autobusa
Blic pre 43 minutajoš 23 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Medvedev o lansiranju "orešnika" na Ukrajinu: Dobili ste šta ste tražili
Euronews pre 13 minutajoš 20 povezanih
Grobari napravili žurku na ulicama: Presreli autobus sa igračima crno- belih! (video)
Hot sport pre 25 minutajoš 17 povezanih
Miškovićeva ćerka s mužem goranom karićem kod brene na slavi! Ivana na vrtoglavim potpeticama, a njen suprug skroz promeni imidž (video)
Kurir pre 19 minutajoš 11 povezanih