Повезане вести

Ђоковић: Распала ми се игра, размишљао сам да ли уопште да долазим

Ђоковић: Распала ми се игра, размишљао сам да ли уопште да долазим

Политика 31.08.2024
ЊУЈОРК - Распала ми се игра тотално. То је реалност. Саставни део спорта. Може бити да су Олимпијске игре утицале на то, велико пражњење. Било је размишљања да ли уопште да долазим овде", рекао је српски тенисер Новак… »
Новак испао са УС опена!

Новак испао са УС опена!

Вести онлине 31.08.2024
Новак Ђоковић је елиминисан у трећем колу УС опена. Бољи од браниоца титуле био је Аустралијанац Попирин у четири сета 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. Одличан ривал, али и велики број грешака и очајан сервис (чак 14 дуплих грешака), учинили… »
Још једна лоша вест за Ђоковића са УС опена: Фаворит преживео и додатно му побегао на АТП листи

Још једна лоша вест за Ђоковића са УС опена: Фаворит преживео и додатно му побегао на АТП листи

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Немачки тенисер, Александер Зверев успео је да преживи и не буде елиминисан ноћас у трећем колу УС опена, пошто је после преокрета савладао врло жилавог Томаса Мартина Ечеверија из Аргентине у четири сета - 3:1… »
Олимпијска "клетва": После Новака сви освајачи медаља из Париза елиминисани до трећег кола УС опена

Олимпијска "клетва": После Новака сви освајачи медаља из Париза елиминисани до трећег кола УС опена

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Велико изненађење десило се ноћас на УС опену, пошто је најбољи спортиста планете Новак Ђоковић елиминисан у трећем колу од Алексеја Попирина из Аустралије у четири сета, чиме је завршио своје учешће на… »
Новак Ђоковић сазнао потенцијалног ривала у 1/8 финала УС Опена: Нолета чека опасна "мина" на домаћем терену!

Новак Ђоковић сазнао потенцијалног ривала у 1/8 финала УС Опена: Нолета чека опасна "мина" на домаћем терену!

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Амерички тенисер Френсис Тијафо наставио је сјајним партијама, те је након финала Мастерса у Синсинатију успео да дође и до осмине финала на УС Опену победом против Бена Шелтона - 3:2, по сетовима 4:6, 7:5, 6:7… »
Ђоковић дефинитивно предводи Србију, долази и Циципас

Ђоковић дефинитивно предводи Србију, долази и Циципас

Спорт клуб 31.08.2024
Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки одредио је тим који ће се супротставити Грчкој у Светској групи И у Београду 14. и 15. септембра. На списку су Новак Ђоковић, Миомир Кецмановић, Душан Лајовић и Хамад… »
Ђоковић предводи Србију у Дејвис купу!

Ђоковић предводи Србију у Дејвис купу!

Б92 31.08.2024
Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки одредио је тим који ће се супротставити Грчкој у Светској групи И у Београду 14. и 15. септембра. На списку су Новак Ђоковић, Миомир Кецмановић, Душан Лајовић и Хамад… »
Ђоковић као Алкарас - мистерија звана УС опен

Ђоковић као Алкарас - мистерија звана УС опен

Б92 31.08.2024
Полако се слежу утисци после шокантног пораза Новака Ђоковића у трећем колу УС опена. Неуспех у мечу са Алексејом Попирином, Аустралијанцем, који игра у животној форми, покреће многа нова-стара питања. Новак се кроз каријеру… »
Ђоковић елиминисан са Ју-Ес опена, Попирин га победио резултатом 3:1

Ђоковић елиминисан са Ју-Ес опена, Попирин га победио резултатом 3:1

Политика 31.08.2024
ЊУЈОРК - Српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је са Ју-Ес опена, пошто га је Аустралијанац Алексеј Попирин савладао резултатом 3:1, по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 у трећем колу гренд слем турнира у Њујорку. Ђоковић је… »
"Победа над Ђоковићем није мој највећи успех"

"Победа над Ђоковићем није мој највећи успех"

Б92 31.08.2024
Алексеј Попирин је шокирао тениску јавност победом над Новаком Ђоковићем у 3. колу УС опена, а онда је после меча учинио то још једном. На питање да ли му је ово био највећи успех у каријери, истакао је други подухват који му је… »
Алексеј Попирин: Напоран рад се исплатио

Алексеј Попирин: Напоран рад се исплатио

Политика 31.08.2024
ЊУЈОРК - Аустралијски тенисер Алексеј Попирин изјавио је да се напоран рад исплатио, као и да је посебан осећај победити Новака Ђоковића. "Трећа срећа. Имали смо битке на Аустралијан опену и Вимблдону, имао сам шансе тада, али… »
Историја - тенис ово није видео преко 50 година

Историја - тенис ово није видео преко 50 година

Б92 31.08.2024
Невероватне ствари и елиминације славних тенисера обележили су УС опен 2024. године. Ботик ван де Зандшлуп је елиминисао Карлоса Алкараса и направио огромно изненађење на УС опену. Само дан касније, добили смо нову сензацију и… »
Новак самокритичан након пораза на УС опену: Љут сам и узнемирен, осећао сам се аматерски на моменте!

Новак самокритичан након пораза на УС опену: Љут сам и узнемирен, осећао сам се аматерски на моменте!

Хот спорт 31.08.2024
„Било је размишљања да ли уопште да долазим овде“ Новак Ђоковић није успео да се пласира у 4. коло УС Опена. Од њега је био бољи Алексеј Попирин са 3:1. Након меча Новак је изнео утиске и био прилично оштар. – Честитке њему… »
Разлози Новаковог краха и кључно питање

Разлози Новаковог краха и кључно питање

Вести онлине 31.08.2024
Цопи Алцарас, (скоро) пасте Ђоковић. Слично свом тренутно највећем ривалу дан раније, Новак Ђоковић једноставно није имао довољно менталне енергије да буде свој. Током целог турнира, али сада је налетео на противника који је у… »
Попирин: Нисам желео да будем један у низу Ђоковићевић преокрета

Попирин: Нисам желео да будем један у низу Ђоковићевић преокрета

Спортски журнал 31.08.2024
Аустралијски тенисер блистао од среће на прес-конференцији, после сензационалне обеде над Новаком. Аустралијски тенисер Алексеј Попирин изјавио је да се напоран рад исплатио, као и да је посебан осећај победити Новака Ђоковића. -… »
Новак ово није могао да наслути ни у најцрњим сновима! Катастрофалне вести за Србина! После шок елиминације чека га нови…

Новак ово није могао да наслути ни у најцрњим сновима! Катастрофалне вести за Србина! После шок елиминације чека га нови…

Курир 31.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић није успео да се пласира у четврто коло УС опена. Ђоковића је у мечу који је трајао три сата и 20 минута савладао Аустралијанац руског порекла Алексеј Попирин са 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4). Овај пораз… »
Ђоковић испао са УС опена: Новак без ватре у очима пао пред Попирином

Ђоковић испао са УС опена: Новак без ватре у очима пао пред Попирином

Курир 31.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић није успео да се пласира у четврто коло УС опена. Ђоковића је у мечу који је трајао три сата и 20 минута савладао Аустралијанац руског порекла Алексеј Попирин са 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4). Тиме је… »
Новак не одмара после УС Опена, одмах облачи дрес Србије: Нису битни слемови, хоће да понесе тробојку!

Новак не одмара после УС Опена, одмах облачи дрес Србије: Нису битни слемови, хоће да понесе тробојку!

Мондо 31.08.2024
Новак Ђоковић је спреман да још једном обрадује Србију, одмах после УС Опена. Новак Ђоковић је испао у трећем колу УС Опена, а наредни пут када буде играо тенис играће га у дресу Србије! Дејвис куп репрезентација Србије ће играти… »
Зверев спречио изненађење и играће у осмини финала УС опена

Зверев спречио изненађење и играће у осмини финала УС опена

Спортске.нет 31.08.2024
Немачки тенисер Александар Зверев пласирао се у осмину финала УС опена. Зверев је у трећем колу победио Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија са 3:1. По сетовима је било 5:7, 7:5, 6:1, 6:3. Након што је Аргентинац узео први сет… »
Новаку две ствари дошле главе! Није могао да их издржи, а УС Опен се потрудио да га докусури

Новаку две ствари дошле главе! Није могао да их издржи, а УС Опен се потрудио да га докусури

Мондо 31.08.2024
Новак Ђоковић је дошао неприпремљен, начет и ментално испражњен. Када се на то додају термини у које га је УС Опен стављао, не чуди што је рано завршио са такмичењем. Новак Ђоковић није могао! Борио се да освоји свој 25… »
Прошлогодишњи шампион Новак Ђоковић испао са УС Опена

Прошлогодишњи шампион Новак Ђоковић испао са УС Опена

Ал Јазеера 31.08.2024
Ђоковић ће сезону завршити без Гранд Слам наслова први пут од 2017. године. Србијански тенисер Новак Ђоковић неће успјети одбранити наслов на посљедњем Гранд Слам турниру сезоне УС Опену након што га је у трећем колу елиминирао… »
Огласио се Ђоковић: "Није било суђено"

Огласио се Ђоковић: "Није било суђено"

Б92 31.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић огласио се путем Инстаграма. Новак Ђоковић је елиминисан у трећем колу УС опена од стране Алексеја Попирина. Ово је био велики шок и права сензација у Њујорку, а после све га се огласио и Новак… »
Ноле после Ју-Ес опена четврти, а можда и шести

Ноле после Ју-Ес опена четврти, а можда и шести

Спорт клуб 31.08.2024
Новак Ђоковић је на Ју-Ес опен дошао као бранилац титуле и светски број 2. После пораза од Алексеја Попирина у трећем колу, више није ни једно ни друго. Трофеј није одбранио, неће ни бити број 2 на светској листи, а где ће тачно… »
"Не знам шта да кажем"... Ђоковић добио питање које га је избацило из такта (видео)

"Не знам шта да кажем"... Ђоковић добио питање које га је избацило из такта (видео)

Вечерње новости 31.08.2024
НОВАК Ђоковић је након пораза од Алексеја Попирина изашао пред новинаре, а тамо је добио једно питање које му видно није одговарало... ФОТО: Тањуг/АП Гренд слем сезона је иза Новака Ђоковића, а не памти се када ју је завршио… »
"То нисам био ја": Ђоковић послао поруку навијачима, а онда се обратио и директно Попирину

"То нисам био ја": Ђоковић послао поруку навијачима, а онда се обратио и директно Попирину

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић шокантно је поражен од Алексеја Попирина у трећем колу УС Опена, који је славио са 3:1. Новак је био самокритичан према себи на конференцији за медије, истакавши да је то… »
Попирин: Невероватан је осећај победити ГОАТ-а

Попирин: Невероватан је осећај победити ГОАТ-а

Вести онлине 31.08.2024
Алексеј Попирин је блистао од среће после победе над Новаком Ђоковићем. Био је ово њихов трећи меч ове године на грен слем турнирима и први пут је успео да добије. – Искрено не знам шта да кажем. Можда сам овај пут имао мало… »
Шок: Попирин елиминисао Ђоковића са Ју Ес опена

Шок: Попирин елиминисао Ђоковића са Ју Ес опена

Алексеј савладао Новака са 3:1 у сетовима. Аустралијанац Алексеј Попирин савладао је рано јутрос другог тенисера света Новака Ђоковића резултатом 3:1, по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 у трећем колу Отвореног првенства у САД. После… »
Нове главобоље за Ђоковића: Пад и велики знак питања - Србин је на ивици

Нове главобоље за Ђоковића: Пад и велики знак питања - Србин је на ивици

Б92 31.08.2024
Пораз Новака Ђоковића у трећем колу УС опена донео је промене на АТП листи. Српски тенисер Новак Ђоковић је доживео шокантан пораз од Алексеја Попирина. Борба је трајала три часа и 18 минута, а по сетовима је на крају било 6:4… »
Избацио Новака, па све шокирао после меча: Нисам играо најбоље, псовао сам себе!

Избацио Новака, па све шокирао после меча: Нисам играо најбоље, псовао сам себе!

Мондо 31.08.2024
Алексеј Попирин сматра да је добио Новака, а да није добро играо! Алексеј Попирин је недавно освојио турнир у Монтреалу и најавио да је у сјајној форми, а сада када је победио Новака Ђоковића у трећем колу УС Опена сви очекују да… »
Ђоковић: Деловао сам аматерски на моменте

Ђоковић: Деловао сам аматерски на моменте

Најбољи тенисер свих времена самокритично коментарисао елиминацију са УС опена. Новак Ђоковић после пораза од Аустралијанца Алексеја Попирина (3:1) у трећем колу УС Опена, самокритично се на конференцији за медије осврнуо на… »
Невероватна тежина олимпијских медаља

Невероватна тежина олимпијских медаља

Спорт клуб 31.08.2024
Пре само четири недеље сва тројица су постигли највеће успехе у каријери у свету спорта (не у свету тениса, ма колико то нелогично звучало), а сада су сва тројица завршили Ју-Ес опен у великом разочарању. Новак Ђоковић, златни… »
Проклетство Олимпијских игара

Проклетство Олимпијских игара

Б92 31.08.2024
Сви носиоци медаља у синглу са Олимпијских игара у Паризу су испали са УС опена у 24 сата. Након што су освојили злато, сребро и бронзу на највећој спортској смотри која се ове године одржала у Паризу, Новак Ђоковић, Карлос… »
Олимпијско проклетство: Освајачи медаља на Играма почишћени са Ју-Ес опена у првој недељи (фото)

Олимпијско проклетство: Освајачи медаља на Играма почишћени са Ју-Ес опена у првој недељи (фото)

Новак Ђоковић, Карлос Алкараз, Лоренцо Музети, три велика имена светског тениса испали су са Ју-Ес опена у року од 24 сата. Фото: Профимедиа Ово се још није десило у историји тениса. Сви, али сви освајачи медаља, злато, (Новак… »
Лоша вест за Новака Ђоковића на Ју-ес опену: Зверев преживео и додатно му побегао на АТП листи

Лоша вест за Новака Ђоковића на Ју-ес опену: Зверев преживео и додатно му побегао на АТП листи

Немачки тенисер, Александер Зверев успео је да преживи и не буде елиминисан у трећем колу Ју-Ус опена, пошто је после преокрета савладао Томаса Мартина Ечеверија из Аргентине у четири сета - 3:1 по сетовима 5:7, 7:5, 6:1, 6:3… »
Новак Ђоковић не верује шта га је снашло Завршни мастерс виси о концу?!

Новак Ђоковић не верује шта га је снашло Завршни мастерс виси о концу?!

ТЕНИСКИ шок доживели су навијачи у Њујорку. Након испадања Карлоса Алкараза, испао је и Новак Ђоковић. Србина је победио Алексеј Попирин у четири сета (4:6, 4:6, 6:2, 4:6), тако је Ноле остао без 1.900 бодова које је бранио као… »
"Да сам ја златни момак као Новак...": Амерички тенисер речима о Ђоковићу подигао буру

"Да сам ја златни момак као Новак...": Амерички тенисер речима о Ђоковићу подигао буру

Амерички тенисер, Френсис Тијафо победио је Бена Шелтона у трећем колу Ју-Ес опена. Меч се играо у пет сетова, резултат је био 3:2 (4:6, 7:5, 6:7, 6:4, 6:3). Фото: Профимедиа Амерички тенисер, Френсис Тијафо требало је да буде… »
Ђоковић елиминисан са УС опена

Ђоковић елиминисан са УС опена

Инсајдер 31.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је са УС опена, пошто га је Аустралијанац Алексеј Попирин савладао резултатом 3:1, по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 у трећем колу гренд слем турнира у Њујорку. Ђоковић је завршио учешће на… »
Ђоковић: Љут сам, игра ми се распала…

Ђоковић: Љут сам, игра ми се распала…

Вести онлине 31.08.2024
Новак Ђоковић је говорио на конференцији за медије после шокантног пораза од Алексеја Попирина у трећем колу УС опена. Аустралијанац је славио са 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 и тако победио Ђоковића први пут у четвртом покушају. – Честитке… »
Никад чуднији УС опен - Медведев једини "преживео"

Никад чуднији УС опен - Медведев једини "преживео"

Б92 31.08.2024
Данил Медведев је једини бивши шампион УС опена који је остао у трци за титулу ове сезоне у Њујорку. УС опен ове сезоне изгледа потпуно другачије јер су испали главни фаворити – Новак Ђоковић и Карлос Алкарас. Алкараса је… »
Зверев спречио нову сензацију

Зверев спречио нову сензацију

Б92 31.08.2024
Немачки тенисер Александер Зверев победио је Томаса Мартина Ечеверија у трећем колу УС опена. Ових дана су сензације обележиле тенис на УС опену и прво је испао Карлос Алкарас, а само дан касније елиминисан је Новак Ђоковић… »
„Играо сам најгори тенис“: Ђоковић испао у трећем колу УС Опена

„Играо сам најгори тенис“: Ђоковић испао у трећем колу УС Опена

Данас 31.08.2024
Најтрофенији светски тенисер Новак Ђоковић није успео да се пласира у осмину финала Отвореног првенства Америке (УС опен) у тенису, пошто је у тећем колу изгубио од Аустралијанца руског порекла Алексеја Попирина са 1-3 у сетовима… »
Попирин: "После пораза Алкараза сам помислио - зашто не и данас?"

Попирин: "После пораза Алкараза сам помислио - зашто не и данас?"

Спортске.нет 31.08.2024
Аустралијски тенисер Алексеј Попирин направио је сензацију на УС опену и у трећем колу елиминисао најбољег играча свих времена Новака Ђоковића. Човек који је недавно освојио мастерс у Монтреалу победио је Србина са 3:1 (6:4… »
Још од 2017… Разлози Новаковог краха и кључно питање

Још од 2017… Разлози Новаковог краха и кључно питање

Спорт клуб 31.08.2024
Цопи Алцараз, (скоро) пасте Ђоковић. Слично свом тренутно највећем ривалу дан раније, Новак Ђоковић једноставно није имао довољно менталне енергије да буде свој. Током целог турнира, али сада је налетео на противника који је у… »
Ђоковић у проблему - није се десило од 2005. године!

Ђоковић у проблему - није се десило од 2005. године!

Б92 31.08.2024
Новак Ђоковић нема баш најбољу годину на АТП турнирима. Српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је у трећем колу УС опена од стране Алексеја Попирина, што је велика сензација. Веровали или не, Новак Ђоковић у 2024. години нема… »
Ђоковић након елиминације са УС опена: "Распао сам се и деловао аматерски!"

Ђоковић након елиминације са УС опена: "Распао сам се и деловао аматерски!"

Спортске.нет 31.08.2024
Најбољи тенисер света свих времена Новак Ђоковић ис пао је у трећем колу УС опена. Бољи од Србина био је Аустралијанац Алексеј Попирин са 3:1, по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. Ништа протекле ноћи по нашем времену није… »
Прошли пут кад му се ово десило Новак није играо за Србију: Американци га избацивали, нису му дали да игра!

Прошли пут кад му се ово десило Новак није играо за Србију: Американци га избацивали, нису му дали да игра!

Мондо 31.08.2024
Свашта је Новак Ђоковић доживео на УС Опену, али овако рано није испао баш, баш дуго. Новак Ђоковић је након невероватног успеха и освајања злата на Олимпијским играма испао на самом почетку УС Опена. Већ у трећем колу га је… »
Играо ужасно, осећао се на моменте и аматерски: Новак самокритичан

Играо ужасно, осећао се на моменте и аматерски: Новак самокритичан

Еуроневс 31.08.2024
Очекивало се да ће Новак Ђоковић после злата на Олимпијским играма у Паризу, а пре свега због маестралне игра у финалу против Карлоса Алкараза сезону извесно завршити са Гренд слемом УС опена у рукама. Али, од првог гема на… »
Новак: Најслабија грен слем сезона у каријери

Новак: Најслабија грен слем сезона у каријери

Спорт клуб 31.08.2024
Новак Ђоковић није био задовољан својим учинком на четири највећа турнира у 2024. години. Још од 2017… Разлози Новаковог краха и кључно питање Први пут још од 2017. године, у којој је кубурио са повредама, нема ниједну грен… »
Новак: Игра ми се распала, на моменте аматерски!

Новак: Игра ми се распала, на моменте аматерски!

Спорт клуб 31.08.2024
Новак Ђоковић говори пред новинарима после пораза од Алексеја Попирина у трећем колу УС опена. Још од 2017… Разлози Новаковог краха и кључно питање Аустралијанац је славио са 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 и тако победио Ђоковића први пут… »
Организатори Ју-Ес опена затечени: Огласили се овом поруком након што је Новак Ђоковић елиминисан

Организатори Ју-Ес опена затечени: Огласили се овом поруком након што је Новак Ђоковић елиминисан

НОВАК Ђоковић елиминисан је у ноћи између петка и суботе од Алексеја Попирина са Ју-Ес опена, а недуго потом огласили су се и организатори самог турнира. ФОТО: Тањуг/АП Четвороструки освајач турнира у Њујорку је у трећем колу… »
Ево када је Новак Ђоковић последњи пут изгубио на Гренд слему пре осмине финала

Ево када је Новак Ђоковић последњи пут изгубио на Гренд слему пре осмине финала

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Нажалост, најбољи тенисер и спортиста планете, Новак Ђоковић неће ове сезоне додати својој колекцији још један Гренд слем, пошто је поражен ноћас у трећем колу УС опена од Алексеја Попирина из Аустралије у четири… »
Новакова фрка и АТП трка за Завршни турнир у Торину: Ђоковић на "ивици", да ли ће успети да упадне у Топ 8?

Новакова фрка и АТП трка за Завршни турнир у Торину: Ђоковић на "ивици", да ли ће успети да упадне у Топ 8?

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Најбољи српски тенисер и спортиста на планети, Новак Ђоковић није успео да се пласира у осмину финала УС опена, пошто је касно ноћас поражен од Алексеја Попирина из Аустралије у четири сета (4:6, 4:6, 6:2, 4:6)… »
ВИДЕО Потцењивачко питање наљутило Новака: Одбрусио је и наљутио се, на ово није могао да ћути

ВИДЕО Потцењивачко питање наљутило Новака: Одбрусио је и наљутио се, на ово није могао да ћути

Нова 31.08.2024
: Новак Ђоковић је елиминисан са УС Опена након што је са 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 бољи био Алексеј Попирин у трећој рунди, а иако су током меча имали и помало емотивну размену, Србин је на крају стао у његову заштиту, у неку руку… »
Сензација: Попирин елиминисао непрепознатљивог Ђоковића са УС опена

Сензација: Попирин елиминисао непрепознатљивог Ђоковића са УС опена

Еуроневс 31.08.2024
Нова сензација на УС опену: Новак Ђоковић елиминисан је у трећем колу од Аустралијанца Алексеја Попирина 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4) и тако ће после 2017. једну сезону завшити без освојеног Гренд Слема. После Карлоса Алкараза и… »
Новаков "џелат" био шокиран Алкарасом: "Помислио сам - зашто не данас?"

Новаков "џелат" био шокиран Алкарасом: "Помислио сам - зашто не данас?"

Б92 31.08.2024
Аустралијски тенисер Алексеј Попирин говорио је на конференцији за медије после пласмана у осмину финала УС опена. Попирин је направио велико изненађење и савладао Новака Ђоковића са 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. "Да, била је то изузетна… »
Новак Ђоковић испао с УС Опена! Огроман шок, чека га пад на АТП листи најгора сезона у каријери? Није!

Новак Ђоковић испао с УС Опена! Огроман шок, чека га пад на АТП листи најгора сезона у каријери? Није!

Дневник 31.08.2024
Највећи тенисер свих времена Новак Ђоковић испао је са овогодишњег УС Опена у 3. колу, где је поражен од Алексеја Попирина са 3:1, по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4! Након испадања Карлоса Алкараза, ово је највеће изненађење… »
Знамо зашто је Новак испао: Исто је као са Алкаразом, сада је све јасно!

Знамо зашто је Новак испао: Исто је као са Алкаразом, сада је све јасно!

Мондо 31.08.2024
Новак Ђоковић, Карлос Алкараз, Лоренцо Мусети. Шта им је заједничко? Две ствари - освојили су медаљу на Олимпијским играма и испали су са УС Опена. Нису то биле само празне речи, Новак Ђоковић је стварно испао са УС Опена због… »
Ђоковић елиминисан са УС Опен-а у трећем колу

Ђоковић елиминисан са УС Опен-а у трећем колу

Радио 021 31.08.2024
Аустралијанац Алексеј Попирин савладао је рано јутрос другог тенисера света Новака Ђоковића резултатом 3:1 у трећем колу Отвореног првенства у САД. По сетовима је резултат био 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 у трећем колу Отвореног првенства… »
Шок - Новак Ђоковић испао са УС Опена!

Шок - Новак Ђоковић испао са УС Опена!

Мондо 31.08.2024
Новак Ђоковић је испао са УС Опена! Новак Ђоковић је испао са УС Опена већ у трећем колу! Победио га је Алексеј Попирин 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 Незгодни Аустралијанац који је недавно освојио своју прву мастерс титулу у Монтреалу сада… »
"Био сам у шоку! Урадити ово против највећег тенисера..": Попирин презадовољан после тријумфа над Ђоковићем (видео)

"Био сам у шоку! Урадити ово против највећег тенисера..": Попирин презадовољан после тријумфа над Ђоковићем (видео)

Српски тенисер, Новак Ђоковић елиминисан је у трећем колу Ју-Ес опена. Бољи од њега био је Алексеј Попирин који је победио резулттом 3:1 по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. ФОТО: Тањуг/АП Тенисер из Аустралије Алексеј Попирин није… »
Податак за неверицу: Ђоковић после Ју-Ес опена ван Топ 3 на АТП листи

Податак за неверицу: Ђоковић после Ју-Ес опена ван Топ 3 на АТП листи

Српски тенисер, Новак Ђоковић елиминисан је у трећем колу Ју-Ес опена и по завршетку овог Гренд слема испашће из Топ 3 на АТП листи. ФОТО: Тањуг/АП Новак Новак је резултатом 3:1 поражен од Алексеја Попирина у једном мечу где је… »
"Игра ми се распала": Ђоковић никад оштрији, бесан на себе

"Игра ми се распала": Ђоковић никад оштрији, бесан на себе

Српски тенисер, Новак Ђоковић елиминисан је у трећем колу Ју-Ес опена. Бољи од њега био је Алексеј Попирин који је победио резулттом 3:1 по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. ФОТО: Тањуг/АП Новак Ђоковић после не тако доброг издања… »
"Био сам у шоку, онда сам рекао себи - што не бих ја тако?": Попирин открио како је срушио Новака на УС опену

"Био сам у шоку, онда сам рекао себи - што не бих ја тако?": Попирин открио како је срушио Новака на УС опену

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Велико изненађење приредио је Алексеј Попирин ове вечери, пошто је успео да елиминише Новака Ђоковића у трећем колу УС опена у четири сета и тако је наставио свој пут на последњем Гренд слему у сезони - 1:3 (4:6… »
Ево шта је Новак Ђоковић зарадио након пораза у трећем колу УС опена од Алексеја Попирина

Ево шта је Новак Ђоковић зарадио након пораза у трећем колу УС опена од Алексеја Попирина

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Најбољи српски тенисер и спортиста на планети, Новак Ђоковић ноћас је изненађујуће елиминисан у трећем колу УС опена од Алексеја Попирина из Аустралије у четири сета - 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4). Аустралијанац који… »
Прворазредна сензација - Новак елиминисан са УС опена!

Прворазредна сензација - Новак елиминисан са УС опена!

Спортске.нет 31.08.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је у трећем колу УС опена од Алексеја Попирина после четири сета 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4). Један од најгорих мечева српског тенисера, не само у овој години, већ и у последњих… »
"Много сам дао због злата за Србију, не могу више!" Новак отворио душу после испадања са УС Опена

"Много сам дао због злата за Србију, не могу више!" Новак отворио душу после испадања са УС Опена

Мондо 31.08.2024
Новак Ђоковић је на конференцији за медије после испадања са УС Опена поменуо и недавне Олимпијске игре и освајање злата за Србију. Новак Ђоковић је шокирао све испадањем са УС Опена у трећем колу! Алексеј Попирин га је… »
Новаче, пази се, хоће да те избаце! Испао са УС Опена, сад му се дрма последња шанса за трофеј

Новаче, пази се, хоће да те избаце! Испао са УС Опена, сад му се дрма последња шанса за трофеј

Мондо 31.08.2024
После шокантног пораза у Њујорку Новак Ђоковић ће хитно морати на терен! Новак Ђоковић је шокантно испао са УС Опена већ у трећем колу поразом од Алексеја Попирина 6:4, 6:4, 2:6, 6:4, а након тога ће због губитка великог броја… »
"Деловао сам аматерски, размишљао сам да ли уопште да дођем"

"Деловао сам аматерски, размишљао сам да ли уопште да дођем"

Б92 31.08.2024
Новак Ђоковић је после пораза у трећем колу УС опена открио да је размишљао да ли уопште да дође на УС опен. Ђоковић је у трећем колу последњег Гренд слема сезоне изгубио од Алексеја Попирина са 3-1 у сетовима. После пораза… »
Ђоковић: "Немам објашњења"

Ђоковић: "Немам објашњења"

Б92 31.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић обратио се јавности после дебакла на УС опену. Ђоковић је у трећем колу УС опена изгубио од Алексеја Попирина са 3-1 у сетовима. Малтене моментално после меча је сазвао конференцију за медије. Могли… »
Испали Ђоковић, Алкараз... У жребу УС Опена остала само два Гренд слем шампиона!

Испали Ђоковић, Алкараз... У жребу УС Опена остала само два Гренд слем шампиона!

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Од 2008. године нико није успео да одбрани титулу на УС Опену, па ни Новак Ђоковић који је ове сезоне био актуелни шампион, а већ након трећег кола је елиминисан од стране Алексеја Попирина. Врло могуће је да би на… »
Новак има злато и све, али... И једну од најгорих сезона у последњих 15 година

Новак има злато и све, али... И једну од најгорих сезона у последњих 15 година

Телеграф 31.08.2024
Новак Ђоковић ће дефинитивно завршити сезону без освојеног Гренд слема пошто је у трећој рунди УС Опена поражен од Алексеја Попирина, а погледавши ширу слику, ову годину би, лише пресјајног олимпијског злата, желео да заборави… »
УС Опен се хитно огласио након испадања Новака Ђоковића!

УС Опен се хитно огласио након испадања Новака Ђоковића!

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Новак Ђоковић шокантно је поражен у 3. колу УС Опена од Алексеја Попирина из Аустралије са 3:1, по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. Аустралијанац је тако дошао до резултата и победе каријере, јер никад… »
Новак Ђоковић после УС Опена ван светских Топ 3!

Новак Ђоковић после УС Опена ван светских Топ 3!

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић елиминисан је у трећем колу УС Опена и по завршетку овог Гренд слема испашће из Топ 3 на АТП листи. Новак је са 3:1 поражен од Алексеја Попирина у једном мечу где је имао много шанси да се врати у… »
Крај тениса каквог знамо? Ово се није десило 22 године, Новак Ђоковић нам је био последња нада!

Крај тениса каквог знамо? Ово се није десило 22 године, Новак Ђоковић нам је био последња нада!

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер и најбољи икада Новак Ђоковић доживео је шокантан пораз у 3. колу УС Опена, где је од њега био бољи Алексеј Попирин из Аустралије са 3:1, по сетовима 6:4, 6:4, 2:6, 6:4. Он је тако направио и… »
Новак Ђоковић морао и цев да стави испод мајице: Ово показује да су услови на УС Опену веома тешки за Србина

Новак Ђоковић морао и цев да стави испод мајице: Ово показује да су услови на УС Опену веома тешки за Србина

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Не иде баш најбоље Новаку Ђоковићу у мечу 3. кола на УС Опену против Алексеја Попирина, где губи са 2:1 у сетовима. Србину сметају и услови за игру, што се могло видети у право током трећег сета, који је припао… »
Публика се радовала због Новака Ђоковића, УС Опен послао поруку: "Не радите то..."

Публика се радовала због Новака Ђоковића, УС Опен послао поруку: "Не радите то..."

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Новак Ђоковић игра меч 3. кола на УС Опену против Алексеја Попирина из Аустралије где није најбоље почео, али где се полако враћа. Србин је изгубио прва два сета, потом је освојио и трећи што је… »
Ђоковић "живнуо", па одмах позвао публику: Новак узео брејк, па се обратио свима у Њујорку и добио овације!

Ђоковић "живнуо", па одмах позвао публику: Новак узео брејк, па се обратио свима у Њујорку и добио овације!

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Новак Ђоковић коначно је "живнуо" у мечу 3. кола на УС Опену против Алексеја Попирина. Након летаргична два сета која је изгубио, он је направио и прве брејкове у трећем, а знао је и те како да их… »
Ђоковић изгубио поен године: Погледајте хаос против Попирина, једна грешка пресудила Новаку у сјајној размени

Ђоковић изгубио поен године: Погледајте хаос против Попирина, једна грешка пресудила Новаку у сјајној размени

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Новак Ђоковић игра меч 3. кола УС Опена против Алексеја Попирина где му не иде најбоље. Он губи са 2:0 у сетовима, док је права егал борба у трећем који би могао бити и последњи, иако је Ноле имао… »
Сјајне вести за Ђоковића: Полуфиналиста Вимблдона испао са УС Опена, био је на Новаковој страни жреба

Сјајне вести за Ђоковића: Полуфиналиста Вимблдона испао са УС Опена, био је на Новаковој страни жреба

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Италијански тенисер Лоренцо Мусети испао је у 3. колу УС Опена од Брендона Накашиме, који је славио са 3:1. На овај начин се додатно очистио жреб на страни на којој се налази наш Новак Ђоковић, коме се и чисти пут… »
Новаче, Србендо! Ђоковић поново при изласку на терен УС Опена урадио нешто што ће одушевити целу земљу

Новаче, Србендо! Ђоковић поново при изласку на терен УС Опена урадио нешто што ће одушевити целу земљу

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Новак Ђоковић игра меч 3. кола УС Опена против Алексеја Попирина, а још једном је пред почетак овог дуела начинио потез који је одушевио дословно све људе у нашој земљи, а који ради већ неко време… »
Овом навијачу су Новак Ђоковић и кашњење меча на УС Опену променили живот: Због овога је добио и овације!

Овом навијачу су Новак Ђоковић и кашњење меча на УС Опену променили живот: Због овога је добио и овације!

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Новак Ђоковић има пред собом дуел 3. кола УС Опена, у ком ће се састати са Алексејем Попириним из Аустралије. Овај меч касни због одређених разлога, а једном навијачу се то и свидело јер је урадио… »
Ево зашто касни Новаков меч: Нереалне сцене на УС Опену, капије закључане за хиљаде навијача

Ево зашто касни Новаков меч: Нереалне сцене на УС Опену, капије закључане за хиљаде навијача

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић и Алексеј Попирин нису још почели свој меч, иако је он био планиран за 01.00 после поноћи, а разлог је то што су се одужили мечеви дневног програма на Артур Еш стадиону. Посебно је то био случај са… »
Да ли је ово Американац запретио Новаку Ђоковићу на УС Опену? Овим речима је прославио пролаз у осмину финала

Да ли је ово Американац запретио Новаку Ђоковићу на УС Опену? Овим речима је прославио пролаз у осмину финала

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Амерички тенисер Френсис Тијафо је успео да се пласира у осмину финала на УС Опену, где ће му потенцијални ривал бити Новак Ђоковић. Тијафо је у веома занимљивом мечу славио против свог земљака Бена Шелтона са… »
Поздрав на мрежи какав никад није виђен: Дуго ће се причати како је Шелтон сачекао могућег Новаковог ривала

Поздрав на мрежи какав никад није виђен: Дуго ће се причати како је Шелтон сачекао могућег Новаковог ривала

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Френсис Тијафо се пласирао у четврто коло УС Опена пошто је савладао сународника Бена Шелтона после правог маратона и паклене борбе у пет сетова. Тијафо је славио са 4:6, 7:5, 6:7, 6:4, 6:3 након четири сата и шест… »
Због ње застаје дах на УС Опену: Овако је лепотица потенцијалног Ђоковићевог ривала бодрила дечка у Њујорку

Због ње застаје дах на УС Опену: Овако је лепотица потенцијалног Ђоковићевог ривала бодрила дечка у Њујорку

Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Амерички тенисер Френсис Тијафо успео је да се пласира у осмину финала на УС Опену, пошто је славио против Бена Шелтона са 3:2 након четири сата тениса. Тијафо је тако прошао даље и заказао је еветнуални дуел са… »

Вести дана »