Povezane vesti
Drama u Budvi: Mladu Nikšićanku napao nepoznat muškarac, povredio je i pobegao sa lica mesta - policija za njim intenzivno…
RINA 31.08.2024
Drama u Budvi: Mladu Nikšićanku napao nepoznat muškarac, povredio je i pobegao sa lica mesta - policija za njim intenzivno traga Budva – U budvanskoj Ulici slovenska obala došlo je do incidenta , kada je devojka iz Nikšića (21) policiji prijavila… »
Pretučena devojka u Budvi: Napao je nepoznat muškarac
Mondo 31.08.2024
Iz policije su kazali da kada je reč o nadzornim kamerama sa objekta brze hrane koji se nalazi u blizini lica mesta, policijski službenici su izuzeli video materijal sa istih, na kojem se, međutim, ne vidi sam fizički napad. Budvanska policija je 25… »
Devojku pretukao nepoznati muškarac u Budvi
Telegraf 31.08.2024
Preporučujemo. Budvanska policija je 25. avgusta nešto posle ponoći, obaveštena od medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Budva, da su po pozivu upućeni u Ulicu slovenska obala gde su zatekli devojku V. J. (21) iz Nikšića koja je kazala da ju… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Ivanu Bjeliću i ostalima osumnjičenim za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Potvrđeno za Insajder: Određeno zadržavanje osumnjičenom za ubistvo maloletnika u Leskovcu
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Ovo su poslednje informacije o zdravstvenom stanju povređenih u Čoki
Telegraf pre 3 satajoš 23 povezane
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 24 minutajoš 24 povezane
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 2 satajoš 24 povezane