Povezane vesti
Auuu, kakva škrtica: Muž Goci Tržan broji svaki dinar, beleži i koliko je platila parking
Svet & Skandal 31.08.2024
Muž Goce Tržan previše vodi računa o novcu, tvrdi pevačica Pevačica Goca Tržan oduvek je važila za direktnu i otvorenu osobu, bez dlake na jeziku, a njen odnos sa 14 godina mlađim suprugom Rašom Novakovićem mnoge intrigira. ATA images U emisiji “Moj… »
"Raspadala sam se jer sam se razvodila u tom trenutku": Goca Tržan iskreno o ljubavi sa 14 godina mlađim suprugom: "Raša se…
Blic 31.08.2024
Pevačica Goca Tržan iza sebe ima brak sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu, a svog sadašnjeg supruga Rašu Novakovića upoznala je baš kada je prolazila kroz razvod. Goca Tržan jednom prilikom je govorila o tome čime ju je 14 godina mlađi Raša… »
Vesti dana »
"Mogli smo Hilari Klinton da pošaljemo u pakao" Drecun otkrio malo poznati događaj tokom bombardovanja: "Čekali smo, prst je bio tu"
Blic pre 9 minutajoš 32 povezane
Đedović Handanović u obilasku pumpi: Redovna snabdevenost, nema redova, dodatne mere ako bude potrebno
Ekapija pre 33 minutajoš 27 povezanih
Iran imenovao novog šefa Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost
N1 Info pre 19 minutajoš 41 povezana
Promena vremena u narednim danima: RHMZ objavio upozorenje na sneg i padavine
N1 Info pre 43 minutajoš 43 povezane
"Nisam mogla da se vratim" Čuvena pevačica za vreme bombardovanja nije bila u Srbiji: "Pevala sam Vidovdan"
Telegraf pre 28 minutajoš 104 povezane