Povezane vesti
(Video) "rođena sam: Bez... Znači horor" Marija Šerifović progovorila o nedostatku: "Zbog toga u 39. godini nosim proteze"
Blic 31.08.2024
Pop zvezda Marija Šerifović je otkrila pratiocima na društvenim mrežama zbog čega u svojoj 39. godini nosi fiksnu protezu. - Inače, umesto da skinem gornju fiksnu, ja sam juče vratila ponovo i donju. Ja ću da se ubijem - našalila se Marija. - Ako… »
"Rođena sam bez..." Marija Šerifović otkrila dugo čuvanu tajnu! Pevačica nije mogla više da ćuti pa se požalila: I opet…
Kurir 31.08.2024
Marija Šerifović je otkrila pratiocima na društvenim mrežama zbog čega u svojoj 39. godini nosi fiksnu protezu. - Inače, umesto da skinem gornju fiksnu, ja sam juče vratila ponovo i donju. Ja ću da se ubijem - našalila se Marija, pa nastavila -… »
Vesti dana »
VJT u Novom Sadu: Postupak protiv 13 okrivljenih je u fazi potvrđivanja optužnice od strane suda
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
Postao direktor dok je bio na izdržavanju zatvorske kazne, bio veza između SNS i kriminala: Ko je Miloš Pandrc, blizak saradnik Darka Šarića?
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Južne vesti pre 7 satijoš 37 povezanih