Повезане вести

Партизан има новог капитена: Станојевић објаснио зашто није Бибрас Натхо

Партизан има новог капитена: Станојевић објаснио зашто није Бибрас Натхо

Мондо 31.08.2024
ФК Партизан има новог капитена после одласка Светозара Марковића у Викторију Плзењ. После одласка Светозара Марковића у Викторију Плзењ, ФК Партизан има новог капитена, Александра Јовановића. Тренер црно-белих Александар… »
Станојевић не диже белу заставицу: Видљиво је да играчи нису расположени, сигуран сам да идемо ка добром путу! (видео)

Станојевић не диже белу заставицу: Видљиво је да играчи нису расположени, сигуран сам да идемо ка добром путу! (видео)

Хот спорт 31.08.2024
„Не радим против клуба и егзистенције, већ желим да искористим сваког играча“ Фудбалери Партизана угостиће у недељу вече (21) екипу Војводине у оквиру 7. кола Суперлиге Србије. Пред овај дуел говорио је Александар Станојевић… »
Станојевић: Најлакше ми је да прецртам седам играча, али...

Станојевић: Најлакше ми је да прецртам седам играча, али...

Спортски журнал 31.08.2024
”Војводина добар испит за нас да видимо пред паузу где смо и шта смо”. Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је данас да је сутрашњи меч против Војводине у 7. колу Супер лиге Србије добар испит за његову екипу… »
Ко, ако не он: Након одласка Марковића Партизан има новог капитена, а он је једина логична опција!

Ко, ако не он: Након одласка Марковића Партизан има новог капитена, а он је једина логична опција!

Хот спорт 31.08.2024
Логичан избор… Александар Јовановић је именован за новог капитена Партизана након одласка Светозара Марковића у Викторију Плзењ. Одлука о његовом избору за капитена није изненадила, с обзиром на његову улогу у тиму, где се… »
Станојевићева лекција навијачима: ''Ја нисам аниматор! Нећу то да причам! Ја сам изузетан професионалац и нећу никога да…

Станојевићева лекција навијачима: ''Ја нисам аниматор! Нећу то да причам! Ја сам изузетан професионалац и нећу никога да…

Спортске.нет 31.08.2024
''Надам се да ћемо првенство наставити у добром ритму'', почео је Станојевић данашњу конференцију за медије пред сутрашњу првенствену утакмицу против Војводине у Хумској (недеља, 21.05х). Ом због искључења неће моћи да види… »
Станојевић открио ко га мења и ко је нови капитен Партизана

Станојевић открио ко га мења и ко је нови капитен Партизана

Спорт клуб 31.08.2024
Фудбалери Партизана играће против Војводине у седмом колу Суперлиге Србије, а екипу са клупе неће предводити шеф стручног штаба Александар Станојевић. Станојевић је суспендован након што је добио црвени картон на утакмици против… »
Станојевић: "Не радим против клуба и егзистенције"

Станојевић: "Не радим против клуба и егзистенције"

Б92 31.08.2024
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је његова екипа има мотива пред наредни меч са Војводином у Суперлиги Србије. Партизан ће у 7. колу домаћег шампионата одмерити снаге са новосадским тимом на стадиону у… »
Александар Јовановић нови капитен Партизана: Светозар Марковић отишао у Плзењ

Александар Јовановић нови капитен Партизана: Светозар Марковић отишао у Плзењ

Дневник 31.08.2024
Голман Партизана Александар Јовановић именован је за новог капитена клуба из Хумске. Он је ту част добио након што је Светозар Марковић напустио тим и прешао у Викторију Плзењ. Јовановић је дефинитивно најконстантнији играч у… »
Александар Јовановић нови капитен Партизана

Александар Јовановић нови капитен Партизана

Б92 31.08.2024
Голман Партизана Александар Јовановић именован је за новог капитена клуба из Хумске. Он је ту част добио након што је Светозар Марковић напустио тим и прешао у Викторију Плзењ. Јовановић је дефинитивно најконстантнији играч у… »
Ни кладионице више не верују у црно-беле: Шок квоте пред меч Партизана и Војводине у Хумској!

Ни кладионице више не верују у црно-беле: Шок квоте пред меч Партизана и Војводине у Хумској!

Хот спорт 31.08.2024
Меч је на програму у недељу од 21 час. Фудбалери Партизана угостиће у недељу вече (21) екипу Војводине у оквиру 7. кола Суперлиге Србије. Предстојећи дуел носи велику важност за оба тима, а промене у квотама показују да… »
Дефинитивно - Партизан добио новог капитена!

Дефинитивно - Партизан добио новог капитена!

Спортске.нет 31.08.2024
Одласком Светозара Марковића у Викторију Плзен остало је упражњено место капитена црно-белих. Александар Станојевић нашао се пред важном одлуком, али је одлука била лака. Нови капитен је први голман екипе Александар Јовановић… »
Ко ће бити нови капитен Партизана?

Ко ће бити нови капитен Партизана?

Б92 31.08.2024
ФК Партизан тражи новог капитена. Светозар Марковић је и званично напустио црно-беле и одлучио да каријеру настави у Викторији Плзен, о чему смо већ писали. Марковић је био капитен Партизана и сада када је отишао, Александар… »
Гробари ће бити одушевљени: Он је нови капитен Партизана...

Гробари ће бити одушевљени: Он је нови капитен Партизана...

Вечерње новости 31.08.2024
Након одласка Светозара Марковића у Викторију из Плзења капитенска трака остала је упражњена у Партизану, а Александар Станојевић је донео. ФОТО: ФК Партизан А тренер Александар Станојевић ће морати да одабере новог капитена… »

Вести дана »