Povezane vesti
Andrija Milošević: Filmski susreti treba da budu svetski festival, da dođu ljudi sa svih strana sveta
Gradski portal 018 31.08.2024
Umetnički direktor ovogodišnjih 59. „Filmskih susreta“ Andrija Milošević po završetku festivala nije krio zadovoljstvo organizacijom. Naveo je da je posebno ponosan na to što je kolege približio publici i Nišlijama i van scene. Takođe, nije… »
Andrija Milošević: „Filmski susreti“ treba da budu svetski festival
Niške vesti 31.08.2024
„Moj pristup je bio srčan, ljudski, domaćinski, narodni, pravi, bez lažnog sjaja, bez ikakve glume, van glume, na način na koji treba da pristupamo svemu ovome. Siguran sam da je to put koji pobeđuje. Ljudi vole taj pristup koji je prirodan i pun… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 36 minutajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 47 minutajoš 13 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Danas pre 30 minutajoš 10 povezanih