Povezane vesti
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja": Ljudi zgroženi izjavom bivše rijaliti učesnice - Šok u programu uživo: "Imaš 34…
Blic 31.08.2024
Bivše rijaloiti učesnice Slađa Lazić i Maja Marinković gostovale su sinoć u emisiji "Narod pita" gde su imale prilike da čuju šta javnost misli o njima. Slađa Lazić zgrozila je sve kada je rekla kako se ponosi time što ne zna tablicu množenja i glavne… »
Voli starije muškarce i ponosi se što ne zna tablicu množenja! Ljudi zgroženi izjavom poznate starlete: Šok u programu uživo…
Kurir 31.08.2024
Bivše rijaliti učesnice Slađa Lazić i Maja Marinković gostovale su sinoć u emisiji "Narod pita" gde su imale prilike da čuju šta javnost misli o njima. Slađa Lazić zgrozila je sve kada je rekla kako se ponosi time što ne zna tablicu množenja i glavne… »
Vesti dana »
Vučić pozvao na razgovor Dijanu Hrku: "Spreman sam da je primim u Predsedništvu"
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Vučić za RTS: O novom potezu Rusije i Srbije u vezi NIS-a, o Zaharovoj, o municiji, o Hrvatskoj... (video)
Pravda pre 9 minutajoš 28 povezanih
Preminuo Vladimir Vukčević, prvi tužilac Srbije za ratne zločine
BBC News pre 5 satijoš 27 povezanih
Trijumf Vojvodine u Nišu, Mladost bolja od Napretka, minimalac Radnika protiv OFK Beograda
RTV pre 8 minutajoš 29 povezanih