Povezane vesti
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja": Ljudi zgroženi izjavom bivše rijaliti učesnice - Šok u programu uživo…
Blic 31.08.2024
Bivše rijaloiti učesnice Slađa Lazić i Maja Marinković gostovale su sinoć u emisiji "Narod pita" gde su imale prilike da čuju šta javnost misli o njima. Slađa Lazić zgrozila je sve kada je rekla kako se ponosi time što ne zna tablicu množenja… »
Voli starije muškarce i ponosi se što ne zna tablicu množenja! Ljudi zgroženi izjavom poznate starlete: Šok u programu…
Kurir 31.08.2024
Bivše rijaliti učesnice Slađa Lazić i Maja Marinković gostovale su sinoć u emisiji "Narod pita" gde su imale prilike da čuju šta javnost misli o njima. Slađa Lazić zgrozila je sve kada je rekla kako se ponosi time što ne zna tablicu množenja i… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Ivanu Bjeliću i ostalima osumnjičenim za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
"Mislim da znaju gde je telo, da su sve radili u dogovoru": Oglasila se majka male Danke (2) nakon podizanja optužnice
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane