Повезане вести
Велико појачање: Партизан довео Нинџу из Ирана!
Телеграф 31.08.2024
Препоручујемо. Ирански голман Саид Хеидарирад данас је и званично потписао једногодишњи уговор са рукометним клубом Партизан и представљаће велико појачање на голу црно-белих. Искусни чувар мреже је током претходних седам… »
Ирански нинџа званично у Партизану!
Спортски журнал 31.08.2024
Саид Хеидарирад нови је голман црно-белих: Срећан сам што сам у Партизану, једном од највећих српских клубова! Ирански голман Саид Хеидарирад данас је и званично потписао једногодишњи уговор са челницима Партизана, а на… »
Стигао Партизанов Нинџа: "Срећан сам што сам део једног од највећих српских клубова"
Б92 31.08.2024
Ирански рукометни голман Саид Хеидарирад и званично је потписао једногодишњи уговор са клубом и представљаће велико појачање на голу црно-белих. Искусни чувар мреже је током претходних седам година наступао за Динамо из… »
Званично - "Нинџа" је црно-бели и поздравља навијаче Партизана! Ево како је добио надимак!
Спортске.нет 31.08.2024
Голман Саид Хеидарирад данас је и званично потписао уговор са клубом и представљаће велико појачање на голу РК Партизан АдмиралБет. Тридесетчетворогодишњи Хеидарирад је са црно-белима потписао уговор на годину дана, а у Динаму… »
Вести дана »
Завршен протест испред Тужилаштва за организовани криминал, студенти предали писмо тужиоцу Ненадићу
Бета пре 1 сатјош 21 повезана
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 31 минутајош 29 повезаних
Ванредна ситуација проглашена у Врању због изливања Јужне Мораве и ризика од поплава
Наслови.аи пре 11 минутајош 27 повезаних
Вучић: Руси преговарају са три партнера о продаји удела у НИС-у, надам се брзом договору
Југмедиа пре 3 сатајош 37 повезаних