Povezane vesti

„Pazi da mi žena ne naiđe“: Konobar otkrio kako se sprijateljio sa Borom Čorbom kada je on došao da živi u Ljubljani…

„Pazi da mi žena ne naiđe“: Konobar otkrio kako se sprijateljio sa Borom Čorbom kada je on došao da živi u Ljubljani…

Nova 31.08.2024
: Novi detalji o Bori Đorđeviću. Muzičar Bora Đorđević, frontmen benda Riblja čorba, već neko vreme je u bolnici u Ljubljani, gde mu se lekari bore za život. On je u teškom stanju zbog problema sa plućima, a jedan konobar iz kafića u blizini… »
Najnoviji detalji o zdravstvenom stanju frontmena Riblje čorbe: Oglasio se menadžer Bore Đorđevića, kaže da sada postoje…

Najnoviji detalji o zdravstvenom stanju frontmena Riblje čorbe: Oglasio se menadžer Bore Đorđevića, kaže da sada postoje…

Nova 31.08.2024
: Frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević u teškom je zdravstvenom stanju, a trenutno se nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani. Borin menadžer Bane Obradović ispričao je da lekari daju sve od sebe da mu bude bolje. „ Bori… »
Milić Vukašinović se oglasio o stanju bore čorbe! Polaže sve nade u lekare: Veliki sam optimista!

Milić Vukašinović se oglasio o stanju bore čorbe! Polaže sve nade u lekare: Veliki sam optimista!

Kurir 31.08.2024
Bora Đorđević se već nekoliko dana nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća. Brojne Borine kolege su se oglesile, prilikom čega su otkrili da su… »
Ovo su najnoviji detalji o stanju Bore Čorbe: Žena ga posećuje svakodnevno, lekari joj govore samo jedno

Ovo su najnoviji detalji o stanju Bore Čorbe: Žena ga posećuje svakodnevno, lekari joj govore samo jedno

Telegraf 31.08.2024
Preporučujemo. Stanje Bore Đorđevića, frntmena Riblje čorbe, koji je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja je nepromenjeno. Naime, ekipa našeg portala kontaktirala je Borinog menadžera, koji nam je otkrio da je roker još uvek u istom… »

Vesti dana »