Повезане вести

Ердоган одговорио Израелу: Ако они имају Гвоздену куполу, ми ћемо имати Челичну куполу!

Ердоган одговорио Израелу: Ако они имају Гвоздену куполу, ми ћемо имати Челичну куполу!

Курир 01.09.2024
Турска ће реализовати властити пројекат система противваздушне одбране "Челична купола", потврдио је турски председник Реџеп Тајип Ердоган. "Надамо се да ћемо извести наш пројекат 'Челичне куполе' са свим његовим компонентама… »
Ердоган: Направићемо свој систем противваздушне одбране „Челична купола”

Ердоган: Направићемо свој систем противваздушне одбране „Челична купола”

Политика 01.09.2024
Турска ће реализовати сопствени пројекат система противваздушне одбране „Челична купола”, рекао је турски председник Реџеп Тајип Ердоган. „Надамо се да ћемо остварити наш пројекат 'Челичне куполе' са свим његовим компонентама… »
Ердоган: Направићемо свој систем противваздушне одбране "Челична купола"

Ердоган: Направићемо свој систем противваздушне одбране "Челична купола"

НИН 01.09.2024
Турска ће реализовати сопствени пројекат система противваздушне одбране "Челична купола", рекао је турски председник Реџеп Тајип Ердоган. "Надамо се да ћемо остварити наш пројекат 'Челичне куполе' са свим његовим компонентама… »
Ердоган: Ако Израел има "Гвоздену куполу", ми ћемо имати "Челичну куполу"

Б92 01.09.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да се нада да ће Турска реализовати пројекат "Челична купола" са свим његовим компонентама. Турска ће реализовати сопствени пројекат система противваздушне одбране "Челична… »
Ердоган: Направићемо свој систем противваздушне одбране – ако Израел има „Гвоздену куполу“, ми ћемо имати „Челичну“…

Ердоган: Направићемо свој систем противваздушне одбране – ако Израел има „Гвоздену куполу“, ми ћемо имати „Челичну“…

Нова 01.09.2024
: Турска ће реализовати сопствени пројекат система противваздушне одбране "Челична купола", рекао је данас турски председник Реџеп Тајип Ердоган. „Надамо се да ћемо остварити наш пројекат ‘Челичне куполе’ са свим његовим… »
Ердоган: Направићемо свој систем противваздушне одбране “Челична купола”

Ердоган: Направићемо свој систем противваздушне одбране “Челична купола”

Вести онлине 01.09.2024
Турска ће реализовати сопствени пројекат система противваздушне одбране “Челична купола”, рекао је данас турски председник Реџеп Тајип Ердоган. – Надамо се да ћемо остварити наш пројекат ‘Челичне куполе’ са свим његовим… »
Ердоган жестоко прети Израелу: Ако они имају "Гвоздену куполу", Турска ће имати "Челичну куполу"!

Ердоган жестоко прети Израелу: Ако они имају "Гвоздену куполу", Турска ће имати "Челичну куполу"!

Правда 01.09.2024
Турска ће реализовати сопствени пројекат система противваздушне одбране "Челична купола", рекао је турски председник Реџеп Тајип Ердоган. "Надамо се да ћемо остварити наш пројекат 'Челичне куполе' са свим његовим компонентама… »
"Ако Израел има Гвоздену ми ћемо имати Челичну куполу, посматрају нас": Ердоган послао поруку целом свету

"Ако Израел има Гвоздену ми ћемо имати Челичну куполу, посматрају нас": Ердоган послао поруку целом свету

Мондо 01.09.2024
Ердоган изјавио је да се нада да ће Турска реализовати пројекат "Челична купола". Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да се нада да ће Турска реализовати пројекат "Челична купола" са свим његовим компонентама… »

РТС 01.09.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да се нада да ће Турска реализовати пројекат "Челична купола" са свим његовим компонентама. Турска ће реализовати сопствени пројекат система противваздушне одбране "Челична… »

Вести дана »