Povezane vesti
Masovna tuča na Smederevskom putu kod poznatog restorana: Povređeno više osoba, kamere snimile okršaj VIDEO
Nova 01.09.2024
: Na Smederevskom putu tokom noći došlo je do masovne tuče u kojoj je, prema nezvaničnim informacijama, povređeno više osoba. Tuča se dogodila oko dva sata posle ponoći, kod poznatog restorana. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)… »
Masovna tuča ispred poznatog restorana na Smederevskom putu Sevale pesnice, ima povređenih (video)
Dnevnik 01.09.2024
Na Smederevskom putu jutros oko 2 sata došlo je, navodno, do tuče, javljaju očevici, a prema nezvaničnim informacijama, povređeno je više osoba. Kako se navodi na Instagram stranici "Moj_beo_grad, tuča se desila kod restorana "Vidovdan", oko dva… »
Vesti dana »
Đoković posle meča prišao Hrvatici koja ga je nervirala: Rekao joj je samo jednu reč, a šmekerski potez su svi odmah primetili
Nova pre 3 satajoš 71 povezana
Vučević: Postignut dogovor oko ključnih zahteva prosvetara, drugo polugodište počinje u ponedeljak
RTS pre 19 minutajoš 43 povezane
Na plenumu dela univerzitetskih profesora u Nišu doneta odluka o protestnoj obustavi rada
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Muškarac se zapalio blizu antikorupcijske kancelarije u Južnoj Koreji
N1 Info pre 31 minutajoš 34 povezane
Objavljeni snimci nadzornih kamera o incidentu na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih