Povezane vesti
Potresna ispovest Milića Vukašinovića o preminuloj ćerki: "Tukla je majku, deformisala se"
B92 01.09.2024
Milić Vukašinović jednom prilikom izjavio je da sebi nikad neće oprostiti što ćerku Maju Avdibegović nije uspeo da iščupa iz kandži droge. Roker se samo nekoliko sati pre njene smrti, ne sluteći tragediju, sa suprugom Suzanom vraćao u Beograd nakon… »
Milić Vukašinović u suzama: Ćerka mi je umrla zbog heroina, a ja sam nemoćno gledao
Svet plus 01.09.2024
Muzičar Vukašinović otvorio je dušu u potresnoj ispovesti o teškoj borbi njegove ćerke sa heroinom, počevši od trenutka kada je imala samo 14 godina. Priča počinje sa mladalačkom zaljubljenošću u dečka koji je svirao bubnjeve i bio talentovan, ali je bio… »
"Tukla je majku, a u stanu joj leglo narkomana": Strašna ispovest rokera čija se ćerka Maja predozirala
Mondo 01.09.2024
Milić Vukašinović je pre nekoliko godina doživeo najveću bol koji roditelj može da doživi. Roker Milić Vukašinović pre nekoliko godina je sahranio ćerku Maju Avdibegović. U emotivnoj ispovesti je ispričao da "nikada sebi neće oprostiti" što ćerku nije… »
Ćerka našeg rokera je tragično završila, bila je u kandžama narkotika: “Tukla je majku, deformisala se…”
Telegraf 01.09.2024
Preporučujemo. Roker Milić Vukašinović svojevremeno je u svojoj iskrenoj ispovesti rekao je kako sebi nikad neće oprostiti što ćerku Maju Avdibegović nije uspeo da iščupa iz kandži droge. Roker se samo nekoliko sati pre njene smrti, ne sluteći tragediju… »
Vesti dana »

Hapšenje bivših ministara i istraga pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 131 povezana

Političari u FBiH likuju na presudu Dodiku: “Ovo je tek početak”
Vesti online pre 14 minutajoš 41 povezana

Nove cene goriva u Srbiji i uticaj američkih carina na tržište
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 34 povezane

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju i Kanadu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 60 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 35 povezanih