Повезане вести

Мана: Постоје мале шансе да Осимен настави каријеру у Саудијској Арабији

Мана: Постоје мале шансе да Осимен настави каријеру у Саудијској Арабији

Спортски журнал 01.09.2024
Осимен (25) је члан Наполија од 2020. године, а за клуб из Напуља одиграо је 133 утакмице и постигао је 76 голова. Спортски директор фудбалског клуба Наполи Ђовани Мана изјавио је да постоје мале шансе да нигеријски… »
Конте: Срећан сам како је клуб пословао на тржишту, Осимен се неће враћати

Спортски журнал 01.09.2024
Осимен има уговор са Наполијем до јуна 2026. године. Он није успео да договори трансфер у Ал Ахли. Тренер фудбалера Наполија Антонио Конте изјавио је да је задовољан прелазним роком и додао да се нигеријски репрезентативац… »
Конте: "Осимена нисмо продали, али он није део нашег пројекта"

Конте: "Осимена нисмо продали, али он није део нашег пројекта"

Спортске.нет 01.09.2024
Тренер фудбалера Наполија Антонио Конте изјавио је да је задовољан прелазним роком и додао да се нигеријски нападач Виктор Осимен неће враћати у тим, преносе италијански медији. "Срећан сам како је клуб пословао на тржишту. Још… »

Политика 01.09.2024
НАПУЉ – Тренер фудбалера Наполија Антонио Конте изјавио је да је задовољан прелазним роком и додао да се нигеријски репрезентативац Виктор Осимен неће враћати у тим, преносе италијански медији. "Срећан сам како је клуб пословао… »
Конте: "Дали смо срце за победу, Осимен се неће враћати"

Конте: "Дали смо срце за победу, Осимен се неће враћати"

Б92 01.09.2024
Фудбалери Наполија су морали да се добрано помуче како би дошли до три бода на мечу трећег кола Серије А против Парме. Тим са југа Италије је тек головима у надокнади времена успео да сломи отпор незгодне екипе Парме, која је… »
Конте: Дали смо срце, Осимен се неће враћати

Конте: Дали смо срце, Осимен се неће враћати

Спорт клуб 01.09.2024
Прави ролеркостер преживели су навијачи Наполија против Парме. Од виђеног пораза на истеку 90 минута, до победе. Природно тренер Антонио Конте био је веома задовољан, а незаобилазно је било и питање прелазног рока. – Дали смо… »
"Оставили смо срце на терену": Конте задовољан после меча

"Оставили смо срце на терену": Конте задовољан после меча

Вечерње новости 01.09.2024
Прави ролеркостер преживели су навијачи Наполија против Парме. Од виђеног пораза на истеку 90 минута, до победе. Фото: Профимедиа Наполи је у суботу увече на свом терену после преокрета победио Парму резултатом 2:1 у трећем колу… »

Вести дана »