Povezane vesti
Pljuni i zapjevaj Moja Jugoslavijo Bijelo dugme u Splitu zapevalo "zabranjenu" pesmu, zvižduci u publici, a na ekranu doživeli…
Kurir 01.09.2024
Legendarni jugoslovenski bend " Bijelo dugme" održao je koncert u Splitu, gde su pevali svoje najveće hitove, a izvođenje Alena Islamovića izazvalo je veliku pažnju javnosti. Naime, mnogobrojnih pesama na red je došla jedna posebna "Pljuni i zapjevaj… »
"Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo!" Bijelo Dugme u Splitu zapevalo pesmu zbog koje su dobili zviždanje iz publike - na…
Blic 01.09.2024
Legendarni jugoslovenski bend "Bijelo Dugme" održao je koncert u Splitu, gde su pevali svoje najveće hitove, a izvođenje Alena Islamovića izazvalo je veliku pažnju javnosti. Naime, mnogobrojnih pesama na red je došla jedna posebna "Pljuni i zapjevaj moja… »
Vesti dana »
(BLOG) "Mi smo živi zid": Studentski protest protiv rušenja Generalštaba u centru grada
N1 Info pre 15 minutajoš 13 povezanih
Sankcije NIS-u: Rusi 'spremni da prepuste kontrolu trećem licu', kaže srpska ministarka energetike
BBC News pre 30 minutajoš 26 povezanih
Dijana Hrka: „Neću prekinuti štrajk glađu, neka ih bude stid i sram”
Vreme pre 2 satajoš 10 povezanih
Sa ponosom čuvamo sećanje na heroje: Srbija obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Sputnik pre 1 satjoš 30 povezanih