Povezane vesti
Uvode se nacionalne čitanke za đake prvog i drugog razreda
Moj Novi Sad 01.09.2024
Tokom predstojeće školske godine đaci prvog i drugog razreda dobiće nacionalne čitanke, a nakon njih sukcesivno i ostali učenici. To je najavila ministarka prosvete Srbije Slavica Đukić Dejanović i dodala da će nacionalna čitanka na adekvatan… »
Đukić Dejanović: Ove školske godine uvodimo nacionalne čitanke đacima prvog i drugog razreda
Niške vesti 01.09.2024
Ona je za dnevni list Politika kazala da će nacionalna čitanka na adekvatan način đake upoznati sa tradicijom, jezikom, umetnošću i prošlošću. „Učenici prvog i drugog razreda će kroz veliki broj slikovnih poruka u čitankama, moći da… »
Đukić Dejanović: Ove školske godine uvodimo nacionalne čitanke
Radio sto plus 01.09.2024
Ona je za dnevni list Politika kazala da će nacionalna čitanka na adekvatan način đake upoznati sa tradicijom, jezikom, umetnošću i prošlošću. “Učenici prvog i drugog razreda će kroz veliki broj slikovnih poruka u čitankama, moći da… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 28 minutajoš 1 povezana