Povezane vesti
Trener podneo ostavku, potom svašta rekao: „Srpski fudbal- bruka, nameštanja, dogovori, sudijske lakrdije! (video)
Hot sport 01.09.2024
„Javno pitam – kome je u interesu takmičenje kad se već posle petog kola nazire ko će u Super, a ko u Srpsku ligu.“ Radnički iz Sremske Mitrovice će morati da potraži novog trenera, pošto je Vidak Bratić odlučio da napusti mesto šefa… »
Trener Radničkog podneo ostavku: "Država da reaguje dok ima nade za spas"
Sportske.net 01.09.2024
Radnički iz Mačvanske Mitrovice ostao je bez trenera pošto je Vidak Bratić podneo ostavku posle remija sa GFK Dubočicom (0:0). "Podneo sam neopozivu ostavku, ne mogu da više gledam šta se radi u srpskom fudbalu. Bruka, nameštanja, dogovora, laži… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana