Povezane vesti
Zbog jednog poteza svi misle da se voditeljka Marija Veljković udala za glumca Objavila snimak: "Moj muž"
Blic 01.09.2024
Voditeljka Marija Veljković i glumac Rastko Janković, kako pišu domaći mediji, su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Voditeljka i glumac su dve godine u vezi, a jednim snimkom i time što ga je nazvala "mužem", podgrejala je sumnje da su se… »
"Je l' i vaši muževi ovako?": Voditeljka Slagalice napravila pometnju, zbog ovog snimka svi pišu da se opet udala
Mondo 01.09.2024
Voditeljka Marija Veljković objavila simpatični video sa partnerom Rastkom Jankovićem, ali opis je taj koji je pratiocima najviše zapao za oči... Voditeljka Slagalice Marija Veljković, već dve godine uživa u vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem, s… »
Voditeljka Slagalice se tajno udala za glumca?! Jedan gest Marije Veljković ih odao (video)
Kurir 01.09.2024
Voditeljka Slagalice Marija Veljković i glumac Rastko Janković dve godine su u skladnoj vezi, a sada mediji prenose da su se tajno venčali. Marija i Rastko već dve godine u idiličnoj su vezi, bar ako je suditi po onome kako ih javnost doživljava… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 3 satajoš 2 povezane