Повезане вести

"Убио сам тату, дођите": Хорор у Италији: Пронађена тела чланова исте породице, полиција затекла тинејџера (17) са ножем

"Убио сам тату, дођите": Хорор у Италији: Пронађена тела чланова исте породице, полиција затекла тинејџера (17) са ножем

Блиц 01.09.2024
У Милану се догодио стравичан злочин, када је полиција пронашла три тела чланова исте породице, након што их је позвао тинејџер (17). Првобитно се сумњали да је мушкарац стар 51 годину убио супругу и 12-годишњег сина, да би га… »
"Убио сам тату, дођите!" Мушкарац ножем убио жену и млађег сина (12) у Милану, старији их осветио и позвао карабињере

"Убио сам тату, дођите!" Мушкарац ножем убио жену и млађег сина (12) у Милану, старији их осветио и позвао карабињере

Курир 01.09.2024
Италијан Фабио Ц. (51) убио је своју супругу Даниелу (48) и дванаестогодишњег сина Лоренца, након чега је страдао од руке свог старијег сина (17), који је и пријавио овај масакр! Породични злочин у околини Милана данас је главна… »
"Све сам их побио" Шок обрт злочина у Италији: Дечак рекао да је отац убио мајку и брата, па признао да је он ипак троструки…

"Све сам их побио" Шок обрт злочина у Италији: Дечак рекао да је отац убио мајку и брата, па признао да је он ипак троструки…

Курир 01.09.2024
Италијански тинејџер признао је полицији да је убио чланове своје породице, променивши раније исказ у којем је навео да је убио оца након што је он убио мајку и брата овог 17-годишњака. Како преносе италијански медији, дечак је… »
Незапамћена породична трагедија у Италији: Тинејџер признао убиство оба родитеља и млађег брата

Незапамћена породична трагедија у Италији: Тинејџер признао убиство оба родитеља и млађег брата

Еуроневс 01.09.2024
Италијански тинејџер признао је полицији да је убио чланове своје породице, променивши раније исказ у којем је навео да је убио оца након што је он убио мајку и брата овог 17-годишњака, преноси Анса. Злочин се догодио у месту… »
Даниелу није убио супруг: Старији син све признао у полицији, велики обрт у породичном масакру

Даниелу није убио супруг: Старији син све признао у полицији, велики обрт у породичном масакру

Мондо 01.09.2024
У породичном масакру у Милану дошло је до неочекиваног обрта. Медији у Италији брује о масакру у околини Милана где је првобитно саопштено да је отац убио супругу и млађег сина, након чега је њега убио старији син. Међутим… »
"Све сам их: Побио!" Обрт у стравичном троструком убиству у Милану: Син првобитно признао да је убио само оца, а сада је…

"Све сам их: Побио!" Обрт у стравичном троструком убиству у Милану: Син првобитно признао да је убио само оца, а сада је…

Блиц 01.09.2024
"Све сам их побио!", 17-годишњак се сломио пред полицијом и признао да је убио своју породицу у стравичном троструком убиству које је потресло Милано. Наиме, како је "Блиц" писао, првобитно је изјавио да је убио свог оца, Фабиа… »
Хорор у Италији: Тинејџер признао да је убио оца, мајку и млађег брата

Хорор у Италији: Тинејџер признао да је убио оца, мајку и млађег брата

Б92 01.09.2024
Италијански тинејџер признао је полицији да је убио чланове своје породице, променивши раније исказ у којем је навео да је убио оца након што је он убио мајку и брата овог 17-годишњака, преноси Анса. Злочин се догодио у месту… »
Италија: тинејџер признао да је убио оца, мајку и млађег брата

Италија: тинејџер признао да је убио оца, мајку и млађег брата

Политика 01.09.2024
МИЛАНО – Италијански тинејџер признао је полицији да је убио чланове своје породице, променивши раније исказ у којем је навео да је убио оца након што је он убио мајку и брата овог 17-годишњака, преноси Анса. Злочин се догодио… »
(Фото) ово је породица убијена у Милану: Масакр након прославе рођендана: Син затекао оца са крвавим ножем након што је убио…

(Фото) ово је породица убијена у Милану: Масакр након прославе рођендана: Син затекао оца са крвавим ножем након што је убио…

Блиц 01.09.2024
Стравичан злочин догодио се у Милану у којем је 17-годишњак — једини преживели породичног масакра — позвао полицију након што је наводно убио свог оца (51), који је пре тога убио своју супругу и млађег сина (12). Наиме, како је… »
Преокрет у исказу италијанског ТИНЕЈЏЕРА Малолетник признао да је убио целу породицу - оца, мајку и млађег брата

Преокрет у исказу италијанског ТИНЕЈЏЕРА Малолетник признао да је убио целу породицу - оца, мајку и млађег брата

Дневник 01.09.2024
"Убио сам тату, дођите" Даниела и млађи брат лежали мртви, син их осветио и позвао полицију

"Убио сам тату, дођите" Даниела и млађи брат лежали мртви, син их осветио и позвао полицију

Мондо 01.09.2024
Мушкарац Фабио Ц. убио је супругу и млађег сина након чега га је убио старији син. У околини Милана у Италији догодио се породични масакр када је мушкарац Фабио Ц. (51) убио супругу Даниелу (48) и сина Лоренца (12) након чега га… »
Италија: Убијени отац, жена и млађи син, а старији син тврди да је он убио само оца

Италија: Убијени отац, жена и млађи син, а старији син тврди да је он убио само оца

Политика 01.09.2024
МИЛАНО – У Милану се догодила породична трагедија када је, како се сумња, један мушкарац стар 51 годину убио супругу и 12-годишњег сина, да би га потом старији син ударио и усмртио, преносе италијански медији… »
Мушкарац убио жену и млађег сина, а онда га је усмртио старији син! Карабинијери га затекли са ножем у руци

Мушкарац убио жену и млађег сина, а онда га је усмртио старији син! Карабинијери га затекли са ножем у руци

Мондо 01.09.2024
Седамнаестогодишњи дечак позвао је полицију и испричао да је убио оца одговорног за смрт његове мајке и млађег брата. У Милану се догодио стравичан злочин, када је, како се сумња, један мушкарац стар 51 годину убио супругу и… »
Породично насиље у Италији: Отац убио жену и сина, старији син га потом ударио и усмртио

Породично насиље у Италији: Отац убио жену и сина, старији син га потом ударио и усмртио

Еуроневс 01.09.2024
У Милану се догодила породична трагедија када је, како се сумња, један мушкарац стар 51 годину убио супругу и 12-годишњег сина, да би га потом старији син ударио и усмртио, преносе италијански медији. Седамнаестогодишњи дечак… »

Вести дана »