Povezane vesti
Britanski ambasador: Potrebno da Vlada Kosova učini više kako bi se Srbi osećali sigurno
Danas 01.09.2024
„Jasno mi je da Kosovo ima jasnu viziju za modernu, demokratsku, multietničku i evropsku državu“, smatra britanski ambasador Džonatan Hargrivs. „Učinićemo sve što možemo da podržimo to i da promovišemo mir i stabilnost u ovom regionu… »
Britanski ambasador: Dok se ne primeni Ohridski sporazum, sa obe strane, neće biti mira na Kosovu
N1 Info 01.09.2024
„Jasno mi je da Kosovo ima jasnu viziju za modernu, demokratsku, multietničku i evropsku državu“, smatra britanski ambasador Džonatan Hargrivs. „Učinićemo sve što možemo da podržimo to i da promovišemo mir i stabilnost u ovom regionu… »
Britanski ambasador: Dok se ne primeni Ohridski sporazum, sa obe strane, neće biti mira na Kosovu
Novi magazin 01.09.2024
Vesti dana »
Novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 7 povezanih
Aktivisti zauzeli Stari savski most, kaže poslanik Borko Stefanović
Slobodna Evropa pre 41 minutajoš 19 povezanih
Džavonte Smart izdominirao u dresu Amerike: Solidnu partiju pružio i Frenk Kaminski!
Hot sport pre 1 satjoš 14 povezanih
Zaštitnik građana Pašalić posetio pritvorene na Klisi, Vesić nastavlja štrajk glađu
Danas pre 41 minutajoš 11 povezanih