Povezane vesti
Britanski ambasador: Potrebno da Vlada Kosova učini više kako bi se Srbi osećali sigurno
Danas 01.09.2024
„Jasno mi je da Kosovo ima jasnu viziju za modernu, demokratsku, multietničku i evropsku državu“, smatra britanski ambasador Džonatan Hargrivs. „Učinićemo sve što možemo da podržimo to i da promovišemo mir i stabilnost u ovom regionu. Međutim, to neće… »
Britanski ambasador: Dok se ne primeni Ohridski sporazum, sa obe strane, neće biti mira na Kosovu
N1 Info 01.09.2024
„Jasno mi je da Kosovo ima jasnu viziju za modernu, demokratsku, multietničku i evropsku državu“, smatra britanski ambasador Džonatan Hargrivs. „Učinićemo sve što možemo da podržimo to i da promovišemo mir i stabilnost u ovom regionu. Međutim, to neće… »
Britanski ambasador: Dok se ne primeni Ohridski sporazum, sa obe strane, neće biti mira na Kosovu
Novi magazin 01.09.2024
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 22 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 23 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 38 minutajoš 19 povezanih

"Još jedno s***e iz Sarajeva" Oglasio se Dodik nakon što mu je oduzet mandat
Večernje novosti pre 13 minutajoš 74 povezane

Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, protestuju studenti i građani
Nedeljnik pre 43 minutajoš 12 povezanih