Povezane vesti
Niko Vilijams ne napušta Bilbao: "Svima sam stavio do znanja"
B92 01.09.2024
Fudbaler Atletika i reprezentativac Španije Niko Vilijams izjavio je da je u letnjem prelaznom roku odbio ponude brojnih klubova, pošto je srećan u ekipi iz Bilbaa. Vilijams (22) je član Atletika od 2020. godine, a za prvi tim ovog kluba odigrao je 124… »
Niko Vilijams: Odbio sam ponude brojnih klubova, srećan sam u Atletiku
Sportski žurnal 01.09.2024
Vilijams (22) je član Atletika od 2020. godine, a za prvi tim ovog kluba odigrao je 124 utakmice i postigao je 20 golova. Fudbaler Atletika i reprezentativac Španije Niko Vilijams izjavio je da je u letnjem prelaznom roku odbio ponude brojnih klubova… »
Šampion euro 2024 iznenadio: "Mogao sam da biram, ali..."
Večernje novosti 01.09.2024
Fudbaler Atletika i reprezentativac Španije Niko Vilijams izjavio je da je u letnjem prelaznom roku odbio ponude brojnih klubova, pošto je srećan u ekipi iz Bilbaa. FOTO: Profimedia Vilijams (22) je član Atletika od 2020. godine, a za prvi tim ovog kluba… »
Vilijams: Ne želim da napuštam Bilbao
Sport klub 01.09.2024
Fudbaler Atletika i reprezentativac Španije Niko Vilijams izjavio je da je u letnjem prelaznom roku odbio ponude brojnih klubova, pošto je srećan u Baskiji. Vilijams je fudbaler Atletika od 2020. godine, a za prvi tim ovog kluba odigrao je 124 utakmice i… »
Vesti dana »
Hapšenja u institucijama EU zbog prevare: Među privedenima i Federika Mogerini?
Vreme pre 12 minutajoš 45 povezanih
Posle magle stižu još dve pojave, oglasio se RHMZ, zna se šta nas tačno čeka sa vremenom
Alo pre 47 minutajoš 19 povezanih
Putin kaže da Rusija ne želi rat sa Evropom, ali da je za njega spremna
Beta pre 33 minutajoš 39 povezanih
Bugarska vlada povukla predlog budžeta posle masovnih protesta
Južne vesti pre 3 satajoš 28 povezanih
Hitno oglašavanje NIS-a: Počela obustava rada postrojenja u Rafineriji nafte Pančevo
Kurir pre 12 minutajoš 159 povezanih