Povezane vesti
Sportski direktor Napolija: Male šanse da Osimen ode u Saudijsku Arabiju"
Telegraf 01.09.2024
Preporučujemo. Sportski direktor fudbalskog kluba Napoli Đovani Mana izjavio je da postoje male šanse da nigerijski reprezentativac Viktor Osimen nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, prenosi Mundo deportivo. Osimen ima ugovor sa Napolijem do juna… »
Nekadašnji engleski reprezentativac odlazi u Saudijsku Arabiju?
Telegraf 01.09.2024
Preporučujemo. Fudbalski klub Al Feiha zainteresovan je za igrača Rome i nekadašnjeg reprezentativca Engleske Krisa Smolinga, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Smoling (34) je član Rome od 2019. godine, a ima ugovor sa rimskim klubom do 30. juna 2025. Britanski… »
Antonio Konte: "Srećan sam kako je klub poslovao, još da smo prodali Osimena..."
Telegraf 01.09.2024
Preporučujemo. Trener fudbalera Napolija Antonio Konte izjavio je da je zadovoljan prelaznim rokom i dodao da se nigerijski reprezentativac Viktor Osimen neće vraćati u tim, prenose italijanski mediji. - Srećan sam kako je klub poslovao na tržištu… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 5 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana