Povezane vesti
Folker (76) smuvao čak 43 godine mlađu devojku: "Teško je mene voleti, opasno je ljubomorna"
Telegraf 01.09.2024
Preporučujemo. Folker Era Ojdanić šokirao je javnost kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada je progovorio o vezi sa njom, te istakao da je jako ljubomorna kada peva na proslavama. - Opasno je ljubomorna, ali teško je mene… »
"Opasno je ljubomorna, ali ja to sve ispeglam": Folker (76) smuvao čak 43 godine mlađu devojku
Mondo 01.09.2024
Folker Era Ojdanić šokirao je javnost kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom! Era je sada progovorio o vezi sa svojom novom izabranicom, te istakao da je jako ljubomorna kada peva na proslavama. "Opasno je ljubomorna, ali teško je… »
Naš pevač (76) je u vezi sa 43 godine mlađom: "Opasno je ljubomorna, ja se osećam kao mladić"
Blic 01.09.2024
Folker Era Ojdanić šokirao je javnost kada je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a sada je progovorio o vezi sa njom, te istakao da je jako ljubomorna kada peva na proslavama. - Opasno je ljubomorna, ali teško je mene voleti. Ali sve… »
Vesti dana »
Studenti pešače do Novog Sada, ECB snizila kamate - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 36 minutajoš 10 povezanih
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Prenoćili na stadionu u Inđiju, ovo je plan puta do Novog Sada (foto/video)
Blic pre 11 minutajoš 3 povezane
Šok izdanje pevačice tinejdžerke: Došla na veselje u providnom - vidi joj se donji veš (foto)
Blic pre 11 minutajoš 7 povezanih
Pronađene crne kutije: Ispituje se i nedostatak osoblja na aerodromu na kom su se sudarili avion i helikopter
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Kontrolni toranj nije imao dovoljno osoblja u trenutku sudara aviona i helikoptera
Al Jazeera pre 47 minutajoš 2 povezane