Повезане вести

Халеп о допингу Синера: Много сам патила, није поштено

Халеп о допингу Синера: Много сам патила, није поштено

Спорт клуб 01.09.2024
Румунска тенисерка Симона Халеп коначно је прекинула ћутање снажном поруком о допинг случају Јаника Синера. Некада прва тенисерка света је дуго одсуствовала због суспензије услед наводног допинга, која је потом преиначена, па је… »
Симона Халеп бесна због Јаника Синера: Румунка се коначано огласила поводом допинг скандала

Симона Халеп бесна због Јаника Синера: Румунка се коначано огласила поводом допинг скандала

Вечерње новости 01.09.2024
Румунска тенисерка Симона Халеп се огласила поводом допинг скандала који је потресао тениски свет, а чији је главни актер био Јаник Синер. Фото: ЕПА-ЕФЕ/АЛИ ХАИДЕР Халепова је дуго имала проблема због тога што је била позитивна… »
Симона Халеп се огласила због допинг скандала Синера: „Није фер, патила сам много…“

Симона Халеп се огласила због допинг скандала Синера: „Није фер, патила сам много…“

Нова 01.09.2024
: Симона Халеп, румунска тенисерка, огласила се о допинг скандалу у коме је учествовао тренутно први рекет света Јаник Синер. Румунска тенисерка је била суспендована после УС Опена 2022. године, а по први пут након тога је… »
Халеп бесна због Синера: "Због истог сам ја патила"

Халеп бесна због Синера: "Због истог сам ја патила"

Б92 01.09.2024
Румунска тенисерка Симона Халеп се огласила поводом допинг скандала Јаника Синера. Недавно је објављено да је Синер двапут био позитиван на допинг тесту, али му је суспензија у оба наврата моментално укидана и није морао да… »

Вести дана »