Povezane vesti
Društvene mreže: Telegram, „dark veb u vašem džepu“
Radio 021 01.09.2024
Kako su i zbog čega kriminalci zavoleli Telegram? BBC Na jednom od kanala koji se bavi prodajom droge Pre oko devet meseci, dok sam radio istraživanje za jedan članak, dodali su me u Telgramov kanal koji se bavio prodajom droge. Potom su me dodali u još… »
Društvene mreže: Telegram, „dark veb u vašem džepu“
Južne vesti 01.09.2024
BBC Na jednom od kanala koji se bavi prodajom droge Pre oko devet meseci, dok sam radio istraživanje za jedan članak, dodali su me u Telgramov kanal koji se bavio prodajom droge. Potom su me dodali u još jedan, posvećen hakovanju, a onda i u kanal za… »
Društvene mreže: Telegram, "dark veb u vašem džepu"
NIN 01.09.2024
Pre oko devet meseci, dok sam radio istraživanje za jedan članak, dodali su me u Telgramov kanal koji se bavio prodajom droge. Potom su me dodali u još jedan, posvećen hakovanju, a onda i u kanal za ukradene kreditne kartice. Shvatio sam da su moja… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i Vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 30. jul: Danas oblačno sa slabom kišom
Beta pre 44 minutajoš 1 povezana

Mup se oglasio o tuči sa delijama ispred marakane: U napadu povređeno više policajaca
Kurir pre 34 minutajoš 3 povezane

Univerzitet u Beogradu: Broj prijavljenih na konkurs za studije veći od broja slobodnih mesta
Danas pre 44 minutajoš 2 povezane