Повезане вести
Друштвене мреже: Телеграм, „дарк веб у вашем џепу“
Радио 021 01.09.2024
Како су и због чега криминалци заволели Телеграм? ББЦ На једном од канала који се бави продајом дроге Пре око девет месеци, док сам радио истраживање за један чланак, додали су ме у Телграмов канал који се бавио продајом дроге… »
Друштвене мреже: Телеграм, „дарк веб у вашем џепу“
Јужне вести 01.09.2024
ББЦ На једном од канала који се бави продајом дроге Пре око девет месеци, док сам радио истраживање за један чланак, додали су ме у Телграмов канал који се бавио продајом дроге. Потом су ме додали у још један, посвећен… »
Друштвене мреже: Телеграм, "дарк веб у вашем џепу"
НИН 01.09.2024
Пре око девет месеци, док сам радио истраживање за један чланак, додали су ме у Телграмов канал који се бавио продајом дроге. Потом су ме додали у још један, посвећен хаковању, а онда и у канал за украдене кредитне картице… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Анели Ахмић ушла у елиту и направила хаос: Асмин пребледео као ју је видео, а Луки одмах одбрусила: "Јел се ти то ку****?"
Блиц пре 13 минутајош 4 повезане

(Видео) "узела је шабанове паре": Гордана Шаулић о осудама, али и љубави која је трајала четири деценије: "После три и по месеца од познанства сам се удала"
Блиц пре 53 минутајош 2 повезане

Министар спољних послова Србије сутра на седници Савета безбедности УН о Косову
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Огласио се Дарко Лазић након вести да је имао несрећу: Фолкер бесан: "Сутра идем да возим крос мотор"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана