Повезане вести

Ексклузивно: Ево шта ради човек који је избацио Новака са УС Опена, а онда и сам испао са турнира

Ексклузивно: Ево шта ради човек који је избацио Новака са УС Опена, а онда и сам испао са турнира

Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Велико изненађење је ове године на УС Опену приредио Алексеј Попирин који је славио против Новака Ђоковића у трећем колу УС Опена. Он је тако направио и тријумф каријере, док је већ у идућем мечу поражен од стране… »
Димитрова питали да ли је нервозан што игра пред бившом девојком: Погледајте реакцију кад је видео на трибини

Димитрова питали да ли је нервозан што игра пред бившом девојком: Погледајте реакцију кад је видео на трибини

Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Григор Димитров се пласирао у четвртфинале УС Опена и има добру шансу да можда направи и искорак у каријери и домогне се Гренд слем титуле. Бугарин је славио у трилеру против Рубљова са 3:2, па ће у четвртфиналу… »
Тијафоа питали о Ђоковићу након што је елиминисао његовог "џелата", он изненадио све: "Нисам изненађен..."

Тијафоа питали о Ђоковићу након што је елиминисао његовог "џелата", он изненадио све: "Нисам изненађен..."

Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић је испао са УС Опена и то је било највеће изненађење досадашњег такмичења, али амерички тенисер Френсис Тијафо сматра да то није изненађење њему који је из света тениса. На конференцији за медије… »
Срушио Новака, па избачен са УС опена! Ђоковићев џелат пакује кофере и напушта Њујорк!

Срушио Новака, па избачен са УС опена! Ђоковићев џелат пакује кофере и напушта Њујорк!

Курир 02.09.2024
Алексеј Попирин шокирао је планету када је у трећем колу УС опена елиминисао Новака Ђоковића, али је већ у следећој рунди и сам Аустралијанац избачен са гренд слема у Њујорку. Од Попирина је у четири сета био бољи љубимац… »
Огласио се Новаков џелат: "Да сте ми на почетку лета рекли..."

Огласио се Новаков џелат: "Да сте ми на почетку лета рекли..."

Курир 02.09.2024
Алексеј Попирин све је шокирао победом против Новака Ђоковића у трећем колу УС опена, али је Аустралијанац већ у следећој рунди положио оружје. Од њега је у четири сета бољи био Френсис Тијафо (6:4, 7:6 (7-3), 2:6, 6:3), а… »
"Новак је требало да остане у Србији и пије као луд" Американац шокирао планету: Што је Ђоковић уопште долазио у Њујорк?!

"Новак је требало да остане у Србији и пије као луд" Американац шокирао планету: Што је Ђоковић уопште долазио у Њујорк?!

Курир 02.09.2024
Американац Френсис Тијафо елиминисао је Алексеја Попирина са УС опена и на тај начин осветио је Новака Ђоковића ког је са гренд слема у Њујорку избацио управо Аустралијанац. Тијафо је имао једну јако занимљиву изјаву и све је… »
Није он чудо, само Новак није био онај прави: Попирин одмах испао са УС Опена!

Није он чудо, само Новак није био онај прави: Попирин одмах испао са УС Опена!

Мондо 02.09.2024
Избацио је Алексеј Попирин Новака Ђоковића, али даље није могао на УС Опену. Није успео Алексеј Попирин да настави са сјајном формом. Након што је савладао Новака Ђоковића у трећем колу УС Опена испао је на следећој степеници… »
Елиминисао Ђоковића, одмах након тога испао са УС Опена, а онда очајавао: "Ово је можда пропуштена прилика..."

Елиминисао Ђоковића, одмах након тога испао са УС Опена, а онда очајавао: "Ово је можда пропуштена прилика..."

Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Алексеј Попирин је направио велико изненађење избацивањем Новака Ђоковића у трећем колу УС Опена, али је већ у наредном рунди елиминисан од Френсиса Тијафоа иако је имао својих шанси да овај меч одведе у тотално… »
Американац избацио Ђоковићевог "џелата", па открио : "Било ми је у глави да је Новак елиминисан..."

Американац избацио Ђоковићевог "џелата", па открио : "Било ми је у глави да је Новак елиминисан..."

Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Френсис Тијафо је трећу годину у низу у четвртрфиналу УС Опена, а до овог успеха је стигао победом против Алексеја Попирина са 3:1. Интересантно је због тога што је Аустралијанац коло пре тога избацио управо Новака… »
Избацио Ђоковића са УС Опена, па све просуо: Попирин после Новака добио шамар отрежњења у осмини финала!

Избацио Ђоковића са УС Опена, па све просуо: Попирин после Новака добио шамар отрежњења у осмини финала!

Телеграф 02.09.2024
Аустралијански тенисер Алексеј Попирин, који је избацио Новака Ђоковића у трећем колу УС Опена, одмах је у наредној рунди и сам елиминисан пошто је од њега у осмини финала био бољи Американац Френсис Тијафо - 6:4, 7:6(3), 2:6… »

Вести дана »