Povezane vesti

Traže se Ana i Vera: Bile na izletu na Meteorima, ako ih neko poznaje, molim da mi pomogne!

Traže se Ana i Vera: Bile na izletu na Meteorima, ako ih neko poznaje, molim da mi pomogne!

Kurir 02.09.2024
Jedna lepa poruka osvanula je na jednoj od popularnih grupa tursita iz Srbije - traga se za Anom i Verom koje su juče bile na izletu na Meteorima u Grčkoj, a sve je počelo papirićem od tombole. "Danas smo bili na izletu na Meteorima. Treba da… »
Traga se za Anom i Verom: Bile zajedno na izletu na Meteorima, pa izgubile svaki kontakt: "Pomozite mi da ih nađem molim vas!"

Traga se za Anom i Verom: Bile zajedno na izletu na Meteorima, pa izgubile svaki kontakt: "Pomozite mi da ih nađem molim vas!"

Blic 02.09.2024
Jedna lepa poruka osvanula je na jednoj od popularnih grupa tursita iz Srbije - traga se za Anom i Verom koje su juče bile na izletu na Meteorima u Grčkoj, a sve je počelo papirićem od tombole. - Danas smo bili na izletu na Meteorima. Treba da… »
Traga se za Anom i Verom: "Bile su na izletu na Meteorima, ako ih neko poznaje, molim da mi pomogne!"

Traga se za Anom i Verom: "Bile su na izletu na Meteorima, ako ih neko poznaje, molim da mi pomogne!"

Telegraf 02.09.2024
Preporučujemo. Jedna lepa poruka osvanula je na jednoj od popularnih grupa tursita iz Srbije - traga se za Anom i Verom koje su juče bile na izletu na Meteorima u Grčkoj, a sve je počelo papirićem od tombole. "Danas smo bili na izletu na Meteorima… »

Vesti dana »