Povezane vesti
Ovo je prava istina o koncertu "Bijelog dugmeta" i oemi "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo": Isplivao snimak posle priča da…
Blic 02.09.2024
Bend "Bijelo dugme" održao je koncert u Splitu, gde su izveli svoje najveće hitove, a izvođenje Alena Islamovića izazvalo je veliku pažnju javnosti. Naime, mnogobrojnih pesama na red je došla jedna posebna "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo" koju… »
Splićani izviždali moja Jugoslavijo, Alen dobio jezive pretnje: A ne znaju da je nastala u njihovom gradu, napisao je ovaj…
Kurir 02.09.2024
Legendarni jugoslovenski bend " Bijelo dugme" održao je koncert u Splitu, gde su pevali svoje najveće hitove, a pesma "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo", koju je otpevao Alen Islamović, napravila je pometnju u celoj Hrvatskoj. Dok se orila pesma sa… »
Alen Islamović prima užasne pretnje iz Hrvatske! U strahu je za sebe i porodicu: Namerili su se na pogrešnu osobu, ne dao…
Kurir 02.09.2024
Pevač Alen Islamović našao se u problemima nakon što je na koncertu u Splitu s grupom Bijelo dugme otpevao pesmu "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo", na kojoj ga je publika u glas pratila. Udruženje zagrebačkih branitelja Vukovara zbog toga je… »
"Petokraka je znak zla i okupacije": Teške reči Domovinskog pokreta nakon koncerta Bijelog dugmeta FOTO
B92 02.09.2024
Istaknuta zastava SFRJ na koncertu Bijelog dugmeta u Splitu, izazvala je veliku pažnju. "Simboli koji vređaju osećaje osamdeset posto građana ove države moraju biti zakonom sankcionisani", stoji u objavi Domovinskog pokreta koju potpisuje Josip… »
Oglasio se Alen Islamović nakon zahteva da mu se zabrani ulazak u Hrvatsku
B92 02.09.2024
Koncert Bijelog dugmeta i pevanje jedne njihove pesme u Splitu, izazavali su veliku pažnju. Grupa Bijelo dugme imala je koncert u Splitu, na kom je, između ostalih, otpevala i jedan od velikih hitova "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo", dok je na… »
"Neka se obrate njemu": Oglasio se Alen Islamović nakon što je pokrenuta peticija da mu se zabrani ulazak u Hrvatsku
Blic 01.09.2024
Bijelo dugme sinoč je nastupilo u Splitu, a nakon što je Alen Islamović izveo pesmu "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" nastao je pravi haos. Udruženje zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara, a nakon njih i splitski ogranak Domovinskog pokreta… »
Vesti dana »

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 41 minutajoš 13 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 35 minutajoš 10 povezanih