Povezane vesti
Ćerka petra graša osvojila društvene mreže! Alba ima samo dve godine i već sjajno peva (video)
Kurir 02.09.2024
Pevač Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić pre dve godine dobili su ćerku Albu. Petar Grašo sada je raznežio čitavu javnost kada je podelio snimak na kom se vidi kako njegova ćerkica peva hit svog oca "Ako te pitaju". "Ako te pitaju, moja ljubavi… »
(Video) Da se istopiš: Ćerka Petra Graša (2) zapevala hit svog tate - Mala Alba raznežila javnost: "Ako te pitaju moja ljubavi"…
Blic 02.09.2024
Pevač Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić pre dve godine dobili su ćerku Albu. Petar Grašo sada je raznežio čitavu javnost kada je podelio snimak na kom se vidi kako njegova ćerkica peva hit svog oca "Ako te pitaju. - Sad će tata to da ti namesti… »
Vesti dana »
Iran pristao na ključni zahtev SAD? U nacrtu sporazuma i odmzrzavanje 25 milijardi dolara
Mondo pre 48 minutajoš 33 povezane
Uhapšeno pet osoba u istrazi o ratnim zločinima u akciji Račak dva
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih
Nagli vremenski obrt u ovim delovima Srbije: Posle tropskih temperatura stižu oluje, prete grad i gromovi
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić: Dokazano da zvučnog topa nije bilo, uvek sam smetao stranom faktoru
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
"Nemam reči..." Ovako je Viktor Vembanjama reagovao na eliminaciju iz NBA finala
Večernje novosti pre 1 satjoš 52 povezane