Повезане вести

Пикси причао о отказима, проблемима са повредама и спектаклу са Шпанијом: „Ако нађете безгрешног, одмах га доведите уместо…

Пикси причао о отказима, проблемима са повредама и спектаклу са Шпанијом: „Ако нађете безгрешног, одмах га доведите уместо…

Нова 02.09.2024
: Србија у четвртак почиње нови циклус Лиге нација, а први ривал ће бити европски првак Шпанија на "Маракани" од 20.45. Тим поводом је званичну конференцију одржао и селектор Србије Драган Стојковић Пикси. Он се прво осврнуо на… »
Пикси: Нико није прецртан, питајте играче да ли има проблема

Пикси: Нико није прецртан, питајте играче да ли има проблема

Спорт клуб 02.09.2024
Септембар – време за репрезентативни фудбал. И то четврти циклус Лиге нација. Орлове у четвртак очекује меч са Шпанијом, на стадиону „Рајко Митић“, за недељу заказан је дуел са Данском, у Копенхагену. Селектор Србије, Драган… »
Пикси: "О бившима све најбоље"; "Хтели да направе алкохоличара од мене" ВИДЕО

Пикси: "О бившима све најбоље"; "Хтели да направе алкохоличара од мене" ВИДЕО

Б92 02.09.2024
Селекор фудбалске репрезнтација Србије Драган Стојковић Пикси на опширан начин говорио је од свим дешавањиима у националном тиму пред мечеве Лиге нација. Стојковић се прво осврнуо на ЕУРО, а теме су биле бројне - од измењеног… »
Тројица одбили Србију, огласио се селектор Стојковић: "Питајте њих што нису ту, не узбуђује ме превише"

Тројица одбили Србију, огласио се селектор Стојковић: "Питајте њих што нису ту, не узбуђује ме превише"

Мондо 02.09.2024
Селектор Драган Стојковић Пикси одржао конференцију поводом новог окупљања репрезентације Србије. Селектор Драган Стојковић Пикси одржао конфернецију која је трајала више од 70 минута, а на којој је говорио о Шпанији… »
Пикси више неће да ћути! Ево шта је селектор Србије рекао о бојкоту репрезентације и тучи на Европском првенству

Пикси више неће да ћути! Ево шта је селектор Србије рекао о бојкоту репрезентације и тучи на Европском првенству

Вечерње новости 02.09.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обратио се медијима уочи почетка Лиге нација и утакмице са Шпанијом петог септембра на Маракани. ФОТО: Тањуг/Немања Јовановић/БГ - На мени је да припремим екипу… »
Пикси објаснио изостанке Сергеја, Вање, Митра и Влаховића!

Пикси објаснио изостанке Сергеја, Вање, Митра и Влаховића!

Спортске.нет 02.09.2024
На конференцији за новинаре пред утакмици у Лиги нација против репрезентације Шпаније појавио се Драган Стојковић Пикси, селектор нашег националног тима. Након уводног дела, одговарао је на питања. "Тренери су изложени… »
УЖИВО - Пикси: "Увек бирам да будем вређан, него да вређам!"

УЖИВО - Пикси: "Увек бирам да будем вређан, него да вређам!"

Спортске.нет 02.09.2024
На конференцији за новинаре пред утакмици у Лиги нација против репрезентације Шпаније појавио се Драган Стојковић Пикси, селектор нашег националног тима. Прво је желео да говори о Европском првенству. "Осећам обавезу да се… »
Пикси: "Игра за клуб, а не за репрезентацију? То питајте њих"

Пикси: "Игра за клуб, а не за репрезентацију? То питајте њих"

Б92 02.09.2024
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси је говорио о отказима у репрезентацији. Стојковић је објаснио зашто није позвао Филипа Костића и зашто нема Немање Радоњића на списку. "Како да зовем Костића кад нема клуб, како да зовем… »
Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос конференције Драгана Стојковића Пиксија пред Лигу нација

Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос конференције Драгана Стојковића Пиксија пред Лигу нација

Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Готово је Европско првенство, сада је време да почну и такмичења у Лиги нација, а Србија ће свој апрва два меча играти против Шпаније у Београду, те против Данске на њиховом терену. Пред ове мечеве ће се обратити… »

Вести дана »