Повезане вести
Стојковић: Одговоран сам за неуспех на Европском првенству у Немачкој (видео)
Спортски журнал 02.09.2024
Селекртор Србије истакао да ће урадити све да исправи грешке. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић преузео је данас одговорност за неуспех на Европском првенству и истакао да ће и он и играчи учинити све да… »
Стојковић: "Желели су да ме направе на алкохоличара, а ја га не користим"
Спортске.нет 02.09.2024
На конференцији за новинаре пред утакмици у Лиги нација против репрезентације Шпаније појавио се Драган Стојковић Пикси, селектор нашег националног тима. Након уводног дела где је анализирао ЕП, одговарао је на питања. Вероватно… »
Селектор Србије пред Шпанију и данску Стојковић: Нико није отписан; одговорност преузимам на себе; Фали нам нешто да направимо…
Дневник 02.09.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси оддржао је конференцију за медије пред мечеве Лиге нација против Шпаније и Данске. Порука за крај - Велики празник фудбала предстоји. За српски фудбал једна јесен… »
Холанђанин Сердар Гозубујук суди меч Србија – Шпанија у Лиги нација
Политика 02.09.2024
НИОН – Холандски судија Сердар Гозубујук биће главни арбитар на мечу између Србије и Шпаније у Лиги нација, саопштено је из Европске фудбалске уније (УЕФА). Његови помоћници биће такође Холанђани Ервин Зајнстра и Јохан Балдер… »
Пикси: Не конзумирам алкохол! Вања се није тукао у Немачкој
Драган Стојковић одржао конфренцију за медије. Читао је Пикси свакакве написе о њему, јуче је хтео да скрене пажњу на оно што га је погодило. - Неко је желео да ме направи алкохоличарем, што је апсурд и ту врсту изражавања то… »
Стојковић: Ако неко жели да ме вређа, нека настави, чиним све да нашу репрезентацију и фудбал штитим (видео)
Политика 02.09.2024
Фудбалери Србије почели су данас са припремама за мечеве са Шпанијом и Данском у Лиги нација. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић преузео је данас одговорност за неуспех на Европском првенству и истакао да… »
УЕФА одлучила: Ево ко суди Србији против Шпаније – добро га познајете
Дневник 02.09.2024
Како се ближи почетак новог издања Лиге нација, Европска фудбалска федерација (УЕФА) је делегирала судије за утакмице првог кола. Посебну пажњу домаће јавности привукла је информација да ће правду у дуелу између Србије и… »
УЕФА одлучила: Ево ко суди Србији против Шпаније - добро га познајете
Б92 02.09.2024
Како се ближи почетак новог издања Лиге нација, Европска фудбалска федерација (УЕФА) је делегирала судије за утакмице првог кола. Посебну пажњу домаће јавности привукла је информација да ће правду у дуелу између Србије и… »
Ко је одређен за главног судију утакмице Србија – Шпанија?
Данас 02.09.2024
Холанђанин Сердар Гозубујук биће главни судија утакмице Србија – Шпанија у Лиги нација, саопштила је Европска фудбалска унија (УЕФА). Његови помоћници биће такође Холанђани Ервин Зајнстра и Јохан Балдер, док је УЕФА за четвртог… »
Гозубујук суди меч Србија - Шпанија у Лиги нација
УЕФА одредила холандски тим да дели правду у четвртак. Холандски судија Сердар Гозубујук биће главни арбитар на мечу између Србије и Шпаније у Лиги нација, саопштено је из Европске фудбалске уније (УЕФА). Његови помоћници биће… »
Зашто су Митровић, Сергеј и Влаховић одбили Србију? Пикси шокирао одговором: Питајте њих...
Курир 02.09.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси данас је одржао конференцију за медије пред мечеве Лиге нација против Шпаније и Данске. Великих проблема са саставом тима имао је Драган Стојковић Пикси. Неки… »
УЕФА одредила судије за меч Србије и Шпаније
Б92 02.09.2024
УЕФА је делегирала судије за меч првог кола групе 4 "А" дивзије Лиге нација између Србије и Шпаније. Поменута утакмица биће одиграна 5. септембра од 20 часова и 45 минута на стадиону "Рајко Митић" у Београду. Правду на том мечу… »
Холанђани суде Шпанији и Србији
Спортске.нет 02.09.2024
Србија 5. септембра на стадиону "Рајко Митић" дочекује Шпанију у првом мечу Лиге нација групе А4, а познато је и ко ће делити правду на том дуелу. Биће то Холанђанин Сердар Гозубујук. Њему ће помагати сународници Ервин Зајнстра… »
Холанђанин Сердар Гозубујук суди меч Србија – Шпанија у ЛН
Спорт клуб 02.09.2024
Утакмица првог кола групе 4 "А" дизивије Лиге нација између Србије и Шпаније биће одиграна 5. септембра од 20,45 часова на стадиону "Рајко Митић" у Београду. Холандски судија Сердар Гозубујук биће главни арбитар на мечу између… »
Сердар "орловима" срећу дели! УЕФА одредила судију за меч Србија - Шпанија
Вечерње новости 02.09.2024
Холандски судија Сердар Гозубујук биће главни арбитар на мечу између Србије и Шпаније у Лиги нација, саопштено је из Европске фудбалске уније (УЕФА). ФОТО: ФСС Његови помоћници биће такође Холанђани Ервин Зајнстра и Јохан… »
Драган Стојковић пред утакмицу са Шпанијом: Све лоше нека припада мени, играче не треба дирати
Данас 02.09.2024
Фудбалска репрезентација Србије у четвртак започиње такмичење у елитној групи Лиге нација, а први ривал ће јој бити европски шампион – селекција Шпаније. Утакмица се игра у четвртак, 5. септембра, на стадиону „Рајко Митић“ од… »
Пикси: Никог нисам отписао
Селектор истакао да нема тихог бојкота играча. Селектор Србије Драган Стојковић изјавио је данас да ниједном фудбалеру нису затворена врата репрезентације и додао да нема никаквог "тихог бојкота" играча. Фудбалери Србије окупили… »
Пикси о константним прозивкама: „Неко хоће да ме направи алкохоличарем!“ (фото+видео)
Хот спорт 02.09.2024
„Ја нисам присталица алкохола, ја га не конзумирам, али немам против поред људи које то раде.“ Фудбалска репрезентација Србије заказала је наступе у А дивизији Лиге нација за 5. и 9. септембар, када ће се суочити са Шпанијом и… »
Зашто играч игра за клуб, а не за репрезентацију?! Ево шта је Пикси имао да каже поводом тога! (видео)
Хот спорт 02.09.2024
„Нисам истражитељ, нисам ни видео изјаву да је неко рекао да неће да игра за репрезентацију због тога и тога.“ Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић, дао је објашњење у вези са непозивањем одређених… »
Резултат у Немачкој је био лош, ја сам главни кривац за то: Драган Стојковић говорио о Европском првенству
Еуроневс 02.09.2024
Фудбалска репрезентација Србије окупља се овог понедељка у Кући фудбала у Старој Пазови, а селектор Драган Стојковић је пре приче о новом циклусу Лиге нација причао о неуспеху на Европском првенству. Искусни стручњак је још… »
Да ли је било туче на Еуру? Пикси проговорио о гласинама: Може неко да вас извређа, али преувеличано је!
Мондо 02.09.2024
Драган Стојковић Пикси је говорио о наводној тучи која се десила током Европског првенства у Немачкој. Селектор Драган Стојковић Пикси је пред мечеве са Шпанијом и Данском у Лиги нација говорио о грешкама са Европског првенства у… »
Туча вање са навијачем у Немачкој кафани? Пикси први пут о тој теми! Ево шта каже селектор о скандалу који је уздрмао Србију…
Курир 02.09.2024
Фудбалска репрезентација Србије није се прославила на Европском првенству у Немачкој, пошто су Орлови групну фазу окончали на последњем месту на табели. О неуспеху у Немачкој данас је селектор Драган Стојковић Пикси поново… »
Пикси отворио душу као никада пре! До сада невиђена конференција селектора Србије: Откривао тајне и грмео пред судар са…
Курир 02.09.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси одржао је конференцију за медије пред мечеве Лиге нација против Шпаније и Данске и на њој је отворио душу као никада пре. Откривао је тајне и грмео пред судар са… »
Пикси пред лигу нација: „Резултат који смо направили од мог доласка је јако добар!“ (фото+видео)
Хот спорт 02.09.2024
„Одговорност је моја за све лоше резултате или неуспех, зато сам рекао и понављам. Играче не треба дирати, све можете мене да питате.“ Фудбалска репрезентација Србије наредних дана играће мечеве у А дивизији Лиге нација, против… »
"Нисам критиковао играче, нити ћу!" Селектор Стојковић о неуспеху на Европском првенству
Мондо 02.09.2024
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси говорио је још једном о Европском првенству у Немачкој. Селектор Србије Драган Стојковић Пикси говорио је пред новинарима о учинку Србије на Европском првенству у Немачкој. "Орлови" су… »
"Између тога да будем вређан и вређам - бирам ово прво" Пикси поново о неуспеху на ЕП, открио је како се носи са критикама
Курир 02.09.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, данас се обратио новинарима пред мечеве Лиге нација против Шпаније и Данске. На почетку свог излагања, Пикси је говорио о неуспеху Орлова на Европском првенству у… »
“Хтели су да направе алкохоличара од мене”: Пикси о прозивкама на његов рачун да воли да попије
Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Фудбалска репрезентација Србије одиграће 5. и 9. септембра мечеве А дивизије Лиге нација против Шпаније и Данске. Тим поводом, селектор Драган Стојковић Пикси одржао је конференцију за медије, где је говорио о… »
"То се дешава, на улици вас неко извређа...": Питали смо Пиксија о тучи Вање Милинковић Савића у Минхену
Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Фудбалску репрезентацију Србије наредних дана очекују мечеви у А дивизији Лиге нација против Шпаније и Данске, а тим поводом, селектор Драган Стојковић Пикси одржао је конференцију за медије у Кући фудбала у Старој… »
Питали смо Пиксија да ли га играчи бојкотују: “Ово је једина истина, а за остало питајте њих”
Телеграф 02.09.2024
Фудбалери Србије играће у А дивизији Лиге нација против Шпаније и Данске наредних дана, а тим поводом селектор Драган Стојковић Пикси одржао је конференцију за медије у Старој Пазови. Упитали смо том приликом Пиксија и за бројне… »
"Замислите ту неозбиљност да ставим те играче...": Пикси посебно истакао два репрезентативца
Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Фудбалска репрезентација Србије играће у А дивизији Лиге нација наредних дана, пошто ће прво 5. септембра дочекати Шпанију, а онда четири дана касније гостовати Данској. Тим поводом, селектор Драган Стојковић Пикси… »
Пикси проговорио о увредама на свој рачун: "Ако неко има задовољство да то ради... Ја сам најодговорнији"
Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Фудбалска репрезентација Србије наредних дана играће мечеве у А дивизији Лиге нација, против Шпаније и Данске. Орлови ће прво 5. септембра дочекати Шпанце, а онда ће четири дана касније гостовати Данској, а тим… »
Вести дана »

Вучић честитао Орбану на организацији мировног састанка између Трампа и Путина
РТВ пре 28 минутајош 78 повезаних

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 58 минутајош 61 повезана

КФОР: Јединица БКС грешком скренула са пута, поштован договор о недоласку на Север без одобрења
Н1 Инфо пре 1 сатјош 27 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 9 сатијош 16 повезаних

Данка Нешовић одговорила да ли ће се кандидовати за директорку Пете гимназије
Нова пре 8 сатијош 35 повезаних