Повезане вести
"Осећао сам се потлачено": Проговорио тинејџер који је убио породицу у Милану, комшије у шоку због језивих сцена: Једна…
Блиц 02.09.2024
Комшије Рикарда (17) који је у покољу у Милану убио своју мајку, оца и брата, шокиране су стравичним злочином који се догодио. Кажу да никада нису приметили проблеме у тој породици, као и да су увек изгледали срећно и складно… »
"Осећао сам се потлачено": Дечак (17) рекао да је убио оца да би осветио мајку и брата, на саслушању се сви заледили
Мондо 02.09.2024
Италијански медији су објавили шта је изјавио дечак који је убио целу породицу у Италији. "У својој породици сам се осец́ао као страно тело, потлачено", пред тужиоцем је кроз сузе ово изјавио 17-годишњи дечак Рикардо који је у… »
Тинејџер (17) без милости убио брата (12) док је спавао: Откривени језиви детаљи покоља у Милану: Родитељи чули вриске…
Блиц 02.09.2024
Цела Италија је шокирана троструким убиством који је починио 17-годишњи тинејџер, који је у ноћи између суботе и недеље убио свог оца Фабија (51), мајку Данијелу (49) и млађег брата Лоренца (12 година) у породичној кући… »
Тинејџер признао злочин: Цела држава у шоку
Б92 02.09.2024
Цела Италија је шокирана троструким убиством који је починио 17-годишњи тинејџер, који је у ноћи између суботе и недеље убио свог оца Фабија (51), мајку Данијелу (49) и млађег брата Лоренца (12 година) у породичној кући… »
Избо млађег брата и родитеље док су спавали, па признао на испитивању: "Размишљао сам о томе неко време"
Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Младић Рикардо (17) из Италије признао је да је ножем убио своје родитеље и млађег брата (12) у граду Падерно Дуњано, а на испитивању је покушао да објасни шта га је натерало на такав злочин. "Не постоји прави… »
Вести дана »
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 10 минутајош 5 повезаних
Данас је свети Алимпије, светац који је победио кугу и ујединио народну веру. Строго је забрањено јести ову врсту меса.
Дневник пре 5 минутајош 6 повезаних