Повезане вести
Бисерко позива на проверу навода да се у Србији граде куће за Србе са Косова
Слободна Европа 02.09.2024
Председница Хелсиншког одбора за људска права у Србији Соња Бисерко изјавила је да је премијеру Косова Аљбину (Албин) Куртију пренела забринутост због неких навода из Србије да у "региону Санџака у Србији граде куће" за… »
"Срам их било, ово је испод сваког нивоа" Премијер Вучевић оштро осудио наводе Бисерко и Чанка: То је штетно за Србе и српски…
Дневник 02.09.2024
Премијер Србије Милош Вучевић одговарајући на питања новинара након панела на Бледу, дотакао се и владе у Приштини која је објавила да су председница Хелсиншког одбора у Србији Соња Бисерко и бивши лидер ЛСВ Ненад Чанак… »
Вучић изнео увреде на рачун Соње Бисерко и Ненада Чанка
Радио 021 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће "Срби са КиМ остати тамо упркос жељи Куртија, Чанка и Соње Бисерко". "Кад сам био мали гледао сам циркус Медрано и Московски циркус, али овакав циркус који су у стању да праве… »
Вучић каже како Србија не намерава да пресели Србе са Косова
Слободна Европа 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је како власт у Београду не намерава да пресели Србе са Косова. Одговарајући на питања новинара о састанку косовског премијера Аљбина Куртија у Приштини са председницом Хелсиншког… »
Вучевић: Срамна изјава Чанка и Бисерко о пресељењу Срба са КиМ
РТВ 02.09.2024
БЛЕД - Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да је срамна и противна српским интересима изјава бившег лидера Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка и председнице Хелсиншког одбора за људска права у Србији… »
Вучевић: Срамна изјава Чанка и Бисерко о пресељењу Срба са КиМ у Рашку област
Еуроневс 02.09.2024
Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је данас да је срамна и противна српским интересима изјава бившег лидера Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка и председнице Хелсиншког одбора за људска права у Србији Соње… »
"Срам их било, ово је испод сваког нивоа" Вучевић оштро осудио наводе Бисерко и Чанка: То је штетно за Србе! Заслужује презир…
Курир 02.09.2024
Премијер Србије Милош Вучевић одговарајући на питања новинара након завршеног панела на Бледу, дотакао се и привремених институција у Приштини које су објавиле да су председница Хелсиншког одбора у Србији Соња Бисерко и бивши… »
Вучић: Срби ће остати на Косову и Метохији упркос жељи многих да их тамо не буде
РТС 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је у Станарима да ће Срби са Косова и Метохије остати да живе у јужној српској покрајини упркос жељи премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија и многих других да… »
Вучић се огласио о састанку Соње Бисерко и Ненада Чанка са Куртијем и извређао их
Нова 02.09.2024
: "Кад сам био мали гледао сам циркус Медрано и Московски циркус, али овакав циркус који су у стању да праве Аљбин Курти и његове муве од доњег дела леђа попут Чанка и Соње Бисерко, нисам гледао. Срби са КиМ остаће тамо… »
Вучић о посети Соње Бисерко и Ненада Чанка Куртију: Овакав циркус још нисам видео
Данас 02.09.2024
Када сам био мали гледао сам циркус Медрано и Московски циркус, али овакав циркус који су устању да праве Аљбин Курти и његове муве од доњег дела леђа попут Чанка и Соње Бисерко, нисам гледао. Срби са КиМ остаће тамо упркос… »
Чанак и Бисерко били код куртија: Вучић их назвао "мувама са доњег дела леђа"
Правда 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучић одбацио је као неистину идеју какву су Ненад Чанак и Соња Бисерко представили Аљбину Куртију током састанка у Приштини. Подсетимо, Куртијев кабинет саопштио је да се јуче састао са Чанком и… »
Стевандић: Вучићу скидам капу, и више од капе! Све што је урадио, остаће уклесано у камену! Једино извесно и трајно јесте…
Курир 02.09.2024
СТАНАРИ - Скидам капу и више од капе председнику Вучићу, јер многи су шарали по песку па то вода однесе, али ви сте, председниче Вучићу, што се тиче Републике Српске све што сте радили уклесали у камен и то се неће моћи избрисати… »
Вучић: Срби ће остати на Косову и Метохији упркос жељи многих да нестану
РТВ 02.09.2024
СТАНАРИ - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Станарима да ће Срби са Косова и Метохије остати да живе у јужној српској покрајини упркос жељи премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија и… »
Политика 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Станарима да ће Срби са Косова и Метохије остати да живе у јужној српској покрајини упркос жељи премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија и многих других… »
Вучиц́: Срби ц́е остати на Косову и Метохији, упркос жељи Куртија, Чанка и Бисерко
Спутник 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас да ц́е Срби са Косова остати на Косову и Метохији, упркос жељи премијера привремених косовских институција Аљбина Куртија и многих других да они нестану. „Кад сам био мали… »
Чанак и Бисерко били код куртија: Вучић их назвао "мувама са доњег дела леђа"
Правда 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучић одбацио је као неистину идеју какву су Ненад Чанак и Соња Бисерко представили Аљбину Куртију током састанка у Приштини. Подсетимо, Куртијев кабинет саопштио је да се јуче састао са Чанком и… »
„Упркос жељи Куртија, Чанка и Бисерко“ Вучић: Срби ће остати на Косову и Метохији
Дневник 02.09.2024
СТАНАРИ: Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Станарима да ће Срби са Косова и Метохије остати да живе у јужној српској покрајини упркос жељи премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија и… »
Председник Вучић: Као мали гледао сам циркус, али оваквог Куртијевог још нисам! Кратко, али глупо! Срби са КиМ остаће на КиМ…
Курир 02.09.2024
СТАНАРИ - Као мали гледао сам циркус Медрано и Московски, најбољи у то време, али оваквог Куртијевог још нисам! Кратко, али глупо! Срби са Косова и Метохије остају на Косову и Метохији - казао је председник Србије Александар… »
Еуроневс 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Станарима да ће Срби са Косова и Метохије остати да живе у јужној српској покрајини упркос жељи премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија и многих других… »
Вучић о тврдњама Чанка и Бисерко о исељењу Срба са КиМ: Овакав циркус још нисам гледао
Б92 02.09.2024
Председник Србије Александар Вучић упитан да прокоментарише тврдње Ненада Чанка и Соње Бисерко о томе да Србија планира да Србе са Косова и Метохије пресели у Нови Пазар, казао је да такав циркус још није видео. "Курти ће да их… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 2 сатајош 1 повезана