Povezane vesti

Paraolimpijski komitet želi da simbol Igara ostane u Parizu

Paraolimpijski komitet želi da simbol Igara ostane u Parizu

B92 02.09.2024
Međunarodni paraolimpijski komitet izrazio je želju da paraolimpijski simbol, polukrugovi u bojama, ostanu u Parizu. Ti polukrugovi u bojama Olimpijskih krugova zovu se "Agitos" što na latinskog znači "Krećem se", i nalaze se trenutno na fasadi… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: Gradonačelnica želi da zadrži krugove na Ajfelovoj kuli, šta kažu Francuzi

Olimpijske igre u Parizu 2024: Gradonačelnica želi da zadrži krugove na Ajfelovoj kuli, šta kažu Francuzi

BBC News 02.09.2024
An Idalgo je gradonačelnica Pariza od 2014. godine i poznata je po smelim i ponekad kontroverznim potezima. Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre… »

Radio 021 02.09.2024
An Idalgo je gradonačelnica Pariza od 2014. godine i poznata je po smelim i ponekad kontroverznim potezima. Getty Images Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje… »

Blic 02.09.2024
Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre pokrenula je žestoku debatu. „Odluka je na meni, a ja imam saglasnost Međunarodnog olimpijskog komiteta… »

Danas 02.09.2024
Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre pokrenula je žestoku debatu. „Odluka je na meni, a ja imam saglasnost Međunarodnog olimpijskog komiteta… »

NIN 02.09.2024
Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre pokrenula je žestoku debatu. "Odluka je na meni, a ja imam saglasnost Međunarodnog olimpijskog komiteta… »

Južne vesti 02.09.2024
Getty Images Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre pokrenula je žestoku debatu. „Odluka je na meni, a ja imam saglasnost Međunarodnog… »
Eiffelov toranj zadržat će olimpijske krugove

Eiffelov toranj zadržat će olimpijske krugove

Al Jazeera 02.09.2024
Pet lakših krugova iste veličine zamijenit će one koji su trenutno pričvršćeni na najsimboličniji spomenik francuske prijestolnice, rekla je gradonačelnica Pariza. Eiffelov toranj zadržat će olimpijske krugove koji ga krase od juna i nakon… »

Vesti dana »