Повезане вести

Параолимпијски комитет жели да симбол Игара остане у Паризу

Параолимпијски комитет жели да симбол Игара остане у Паризу

Б92 02.09.2024
Међународни параолимпијски комитет изразио је жељу да параолимпијски симбол, полукругови у бојама, остану у Паризу. Ти полукругови у бојама Олимпијских кругова зову се "Агитос" што на латинског значи "Крећем се", и налазе се… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Градоначелница жели да задржи кругове на Ајфеловој кули, шта кажу Французи

Олимпијске игре у Паризу 2024: Градоначелница жели да задржи кругове на Ајфеловој кули, шта кажу Французи

Радио 021 02.09.2024
Ан Идалго је градоначелница Париза од 2014. године и позната је по смелим и понекад контроверзним потезима. Гетти Имагес Изјава Ан Идалго, градоначелнице Париза, да жели да задржи олимпијске кругове на Ајфеловој кули и када буду… »

BBC News 02.09.2024
Ан Идалго је градоначелница Париза од 2014. године и позната је по смелим и понекад контроверзним потезима. Изјава Ан Идалго, градоначелнице Париза, да жели да задржи олимпијске кругове на Ајфеловој кули и када буду заврше Летње… »

Блиц 02.09.2024
Изјава Ан Идалго, градоначелнице Париза, да жели да задржи олимпијске кругове на Ајфеловој кули и када буду заврше Летње Параолимпијске игре покренула је жестоку дебату. „Одлука је на мени, а ја имам сагласност Међународног… »

Јужне вести 02.09.2024
Гетти Имагес Изјава Ан Идалго, градоначелнице Париза, да жели да задржи олимпијске кругове на Ајфеловој кули и када буду заврше Летње Параолимпијске игре покренула је жестоку дебату. „Одлука је на мени, а ја имам сагласност… »

НИН 02.09.2024
Изјава Ан Идалго, градоначелнице Париза, да жели да задржи олимпијске кругове на Ајфеловој кули и када буду заврше Летње Параолимпијске игре покренула је жестоку дебату. "Одлука је на мени, а ја имам сагласност Међународног… »

Данас 02.09.2024
Изјава Ан Идалго, градоначелнице Париза, да жели да задржи олимпијске кругове на Ајфеловој кули и када буду заврше Летње Параолимпијске игре покренула је жестоку дебату. „Одлука је на мени, а ја имам сагласност Међународног… »
Еиффелов торањ задржат ће олимпијске кругове

Еиффелов торањ задржат ће олимпијске кругове

Ал Јазеера 02.09.2024
Пет лакших кругова исте величине замијенит ће оне који су тренутно причвршћени на најсимболичнији споменик француске пријестолнице, рекла је градоначелница Париза. Еиффелов торањ задржат ће олимпијске кругове који га красе од… »

Вести дана »