Povezane vesti
Paraolimpijski komitet želi da simbol Igara ostane u Parizu
B92 02.09.2024
Međunarodni paraolimpijski komitet izrazio je želju da paraolimpijski simbol, polukrugovi u bojama, ostanu u Parizu. Ti polukrugovi u bojama Olimpijskih krugova zovu se "Agitos" što na latinskog znači "Krećem se", i nalaze se trenutno na fasadi… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: Gradonačelnica želi da zadrži krugove na Ajfelovoj kuli, šta kažu Francuzi
BBC News 02.09.2024
An Idalgo je gradonačelnica Pariza od 2014. godine i poznata je po smelim i ponekad kontroverznim potezima. Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: Gradonačelnica želi da zadrži krugove na Ajfelovoj kuli, šta kažu Francuzi
Radio 021 02.09.2024
An Idalgo je gradonačelnica Pariza od 2014. godine i poznata je po smelim i ponekad kontroverznim potezima. Getty Images Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje… »
Blic 02.09.2024
Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre pokrenula je žestoku debatu. „Odluka je na meni, a ja imam saglasnost Međunarodnog olimpijskog komiteta… »
Danas 02.09.2024
Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre pokrenula je žestoku debatu. „Odluka je na meni, a ja imam saglasnost Međunarodnog olimpijskog komiteta… »
NIN 02.09.2024
Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre pokrenula je žestoku debatu. "Odluka je na meni, a ja imam saglasnost Međunarodnog olimpijskog komiteta… »
Južne vesti 02.09.2024
Getty Images Izjava An Idalgo, gradonačelnice Pariza, da želi da zadrži olimpijske krugove na Ajfelovoj kuli i kada budu završe Letnje Paraolimpijske igre pokrenula je žestoku debatu. „Odluka je na meni, a ja imam saglasnost Međunarodnog… »
Eiffelov toranj zadržat će olimpijske krugove
Al Jazeera 02.09.2024
Pet lakših krugova iste veličine zamijenit će one koji su trenutno pričvršćeni na najsimboličniji spomenik francuske prijestolnice, rekla je gradonačelnica Pariza. Eiffelov toranj zadržat će olimpijske krugove koji ga krase od juna i nakon… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda stigli u Novi Sad: Veliki broj građana ih dočekao na Varadinskom mostu (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 18 povezanih
Dao novac policajcu, pa uhapšen: Muškarac iz Velikog Gradišta doneo mito za registraciju kola!
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
Europol otrkrio tajnu vezu novosadskog SNS-a sa kriminalnim klanovima i nasilnim huliganskim grupama
Luftika pre 9 satijoš 7 povezanih
Nacionalna organizacija potrošača Srbije: Komisija za zaštitu konkurencije ne radi svoj posao
Novi magazin pre 5 satijoš 23 povezane
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 8 satijoš 37 povezanih