Povezane vesti
Italija: Šta je agrovoltaika i da li je to budućnost zemljoradnje i obnovljive energije
Blic 02.09.2024
Jednog toplog zimskog jutra, Antonio Lanselota, tridesetpetogodišnji zemljoradnik, pokazuje mi jednu od njegovih neortodoksnih porodičnih staklenih bašta na 7.280 kvadratnih metara u Skalei, u južnoj Italiji. Prostor ispunjavaju čitavi redovi bogatih… »
Italija: Šta je agrovoltaika i da li je to budućnost zemljoradnje i obnovljive energije
Južne vesti 02.09.2024
Agostino Petroni Jednog toplog zimskog jutra, Antonio Lanselota, tridesetpetogodišnji zemljoradnik, pokazuje mi jednu od njegovih neortodoksnih porodičnih staklenih bašta na 7.280 kvadratnih metara u Skalei, u južnoj Italiji. Prostor ispunjavaju čitavi… »
NIN 02.09.2024
Jednog toplog zimskog jutra, Antonio Lanselota, tridesetpetogodišnji zemljoradnik, pokazuje mi jednu od njegovih neortodoksnih porodičnih staklenih bašta na 7.280 kvadratnih metara u Skalei, u južnoj Italiji. Prostor ispunjavaju čitavi redovi bogatih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: SAD uvode pomorsku blokadu iranskih luka nakon propalih pregovora; Napadi na Liban se nastavljaju
Insajder pre 23 minutajoš 68 povezanih
„Orban je imao srdačne odnose i sa Đinđićem, Koštunicom i Tadićem“: Istoričar podseća
Danas pre 22 minutajoš 185 povezanih
Devojka povređena u udesu u životnoj opasnosti, vozaču određen pritvor
Rešetka pre 3 satajoš 28 povezanih
Mađar otkrio planove: Ceo svet se interesuje da li će pregovarati sa Putinom?
B92 pre 2 satajoš 37 povezanih