Povezane vesti

I dalje traje borba sa vatrenom stihijom! Vatrogasci gase vatru u Vinči, nisko rastinje u plamenu! (VIDEO)

I dalje traje borba sa vatrenom stihijom! Vatrogasci gase vatru u Vinči, nisko rastinje u plamenu! (VIDEO)

Alo 02.09.2024
Gašenje otežava nepristupačnost terena. Požar koji je izbio u Vinči između deponije i Instituta i dalje se ne smiruje. Vatrogasci se bore sa plamenom koji nastavlja da guta nisko rastinje. Sa lica mesta širi se ogromna količina crnog gustog dima… »
Bukti požar u okolini Instituta za nuklearne nauke Vinča VIDEO

Bukti požar u okolini Instituta za nuklearne nauke Vinča VIDEO

B92 02.09.2024
Ogroman požar buknuo je u Vinči. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagramu, na stranici moj_beo_grad, ogroman dim vidi se izdaleka. U opisu video-snimka piše da požar bukti između deponije i Instituta za nuklearne nauke Vinča. Još uvek nije… »
Požar bukti u Vinči: Gori rastinje na putu ka deponiji, na terenu 13 vatrogasaca sa četiri vozila

Požar bukti u Vinči: Gori rastinje na putu ka deponiji, na terenu 13 vatrogasaca sa četiri vozila

Euronews 02.09.2024
Ogroman požar buknuo je u Vinči. Kako nezvanično saznajemo gori trava i nisko rastenje pored puta prema deponiji. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici moj_beo_grad, ogroman dim vidi se izdaleka. View this post on Instagram A post… »
Vatrogasci se i dalje bore sa buktinjom u Vinči: Gust dim pokrio nebo, plamen guta rastinje

Vatrogasci se i dalje bore sa buktinjom u Vinči: Gust dim pokrio nebo, plamen guta rastinje

Telegraf 02.09.2024
Preporučujemo. Požar koji je izbio u Vinči između deponije i Instituta i dalje se ne smiruje. Vatrogasci se bore sa oplamenom koji nastavlja da guta nisko rastinje. Sa lica mesta širi se ogromna nkoličina crnog gustog dima. Gašenje otežava… »
Ogroman požar bukti u Vinči: Gust dim širi se u blizini Instituta za nuklearne nauke (video)

Ogroman požar bukti u Vinči: Gust dim širi se u blizini Instituta za nuklearne nauke (video)

Blic 02.09.2024
Ogroman požar buknuo je danas u Vinči. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici moj_beo_grad, ogroman dim vidi se čak i izdaleka. U opisu videa stoji da požar bukti između deponije i Instituta za nuklearne nauke Vinča. Na teren su… »
Ogroman požar u Vinči, crni dim "para" nebo! Bukti između deponije i Instituta za nuklearne nauke

Ogroman požar u Vinči, crni dim "para" nebo! Bukti između deponije i Instituta za nuklearne nauke

Mondo 02.09.2024
Još uvek nije poznato kako je do požara došlo, niti da li ima povređenih. Ogroman požar buknuo je u Vinči. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "moj_beo_grad", ogroman dim vidi se izdaleka. U opisu videa stoji da požar bukti… »
Snimak velikog požara u Vinči, buktinja na sve strane! Plamen se širi blizu Instituta za nuklearne nauke

Snimak velikog požara u Vinči, buktinja na sve strane! Plamen se širi blizu Instituta za nuklearne nauke

Telegraf 02.09.2024
Preporučujemo. U Vinči je buknuo veliki požar, a prema snimku koji je objavljen na stranici moj_beo_grad , vatra je između deponije i Instituta. Detalji požara za sada nisu poznati, kao ni da li ima povređenih. (Telegraf.rs)… »

Vesti dana »