Povezane vesti
I dalje traje borba sa vatrenom stihijom! Vatrogasci gase vatru u Vinči, nisko rastinje u plamenu! (VIDEO)
Alo 02.09.2024
Gašenje otežava nepristupačnost terena. Požar koji je izbio u Vinči između deponije i Instituta i dalje se ne smiruje. Vatrogasci se bore sa plamenom koji nastavlja da guta nisko rastinje. Sa lica mesta širi se ogromna količina crnog gustog dima. Gašenje… »
Bukti požar u okolini Instituta za nuklearne nauke Vinča VIDEO
B92 02.09.2024
Ogroman požar buknuo je u Vinči. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagramu, na stranici moj_beo_grad, ogroman dim vidi se izdaleka. U opisu video-snimka piše da požar bukti između deponije i Instituta za nuklearne nauke Vinča. Još uvek nije… »
Požar bukti u Vinči: Gori rastinje na putu ka deponiji, na terenu 13 vatrogasaca sa četiri vozila
Euronews 02.09.2024
Ogroman požar buknuo je u Vinči. Kako nezvanično saznajemo gori trava i nisko rastenje pored puta prema deponiji. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici moj_beo_grad, ogroman dim vidi se izdaleka. View this post on Instagram A post… »
Vatrogasci se i dalje bore sa buktinjom u Vinči: Gust dim pokrio nebo, plamen guta rastinje
Telegraf 02.09.2024
Preporučujemo. Požar koji je izbio u Vinči između deponije i Instituta i dalje se ne smiruje. Vatrogasci se bore sa oplamenom koji nastavlja da guta nisko rastinje. Sa lica mesta širi se ogromna nkoličina crnog gustog dima. Gašenje otežava… »
Ogroman požar bukti u Vinči: Gust dim širi se u blizini Instituta za nuklearne nauke (video)
Blic 02.09.2024
Ogroman požar buknuo je danas u Vinči. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici moj_beo_grad, ogroman dim vidi se čak i izdaleka. U opisu videa stoji da požar bukti između deponije i Instituta za nuklearne nauke Vinča. Na teren su izašli… »
Ogroman požar u Vinči, crni dim "para" nebo! Bukti između deponije i Instituta za nuklearne nauke
Mondo 02.09.2024
Još uvek nije poznato kako je do požara došlo, niti da li ima povređenih. Ogroman požar buknuo je u Vinči. Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "moj_beo_grad", ogroman dim vidi se izdaleka. U opisu videa stoji da požar bukti između… »
Snimak velikog požara u Vinči, buktinja na sve strane! Plamen se širi blizu Instituta za nuklearne nauke
Telegraf 02.09.2024
Preporučujemo. U Vinči je buknuo veliki požar, a prema snimku koji je objavljen na stranici moj_beo_grad , vatra je između deponije i Instituta. Detalji požara za sada nisu poznati, kao ni da li ima povređenih. (Telegraf.rs)… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: „Ako ovo bude kobno po mene, možda će po vas biti dobro”
Vreme pre 19 minutajoš 111 povezana
Studenti pozivaju na hitan skup ispred „Niš TV“-a zbog gostovanja ministra prosvete
Južne vesti pre 49 minutajoš 19 povezanih
Tuhel: Finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju!
Sportski žurnal pre 19 minutajoš 42 povezane
Antonijević potvrdio da je kandidat Srpske napredne stranke za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Euronews pre 54 minutajoš 17 povezanih