Povezane vesti
Ljubomir je mladi lekar, imao je ponude za inostranstvo, ali ih sve odbio i iz Beograda se vratio u rodni kraj! "Zadovoljan…
Blic 02.09.2024
Iako bi mnogi pomislili da veliki broj mladih srpskih lekara sve češće trbuhom za kruhom odlazi u inostranstvo jer su tamo bolje plaćeni i više cenjeni, sve je više mladih stručnjaka koji to demantuju. Ljubomir Savić jedan je od onih koji su se nakon… »
Imao sam ponude da odem u inostranstvo, ali sve sam ih odbio: Ljubomir je mladi specijalizant kardiohirurgije, iz Beograda se…
RINA 02.09.2024
Imao sam ponude da odem u inostranstvo, ali sve sam ih odbio: Ljubomir je mladi specijalizant kardiohirurgije, iz Beograda se vratio u rodni kraj i spreman da spasava živote ljudi - ovakvi momci su ponos Srbije (FOTO) Čačak – Iako bi mnogi pomislili da… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 1 satjoš 40 povezanih

"On je dopao da mi bude zet" Ovako je majka Maje Ognjenović pričala o Dači Ikodinoviću: Niko nije slutio da će doći do razvoda
Kurir pre 2 minutajoš 39 povezanih

Počeo glavni deo izraelske kopnene operacije u Gazi: SAD upozoravaju Hamas
Nova pre 1 satjoš 32 povezane

Oglasio se MUP o uhapšenim poljoprivrednicima u Novom Sadu: Određeno im je zadržavanje do 48 sati
Nova pre 17 minutajoš 13 povezanih

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 22 minutajoš 26 povezanih