Povezane vesti
Ljubomir je mladi lekar, imao je ponude za inostranstvo, ali ih sve odbio i iz Beograda se vratio u rodni kraj! "Zadovoljan…
Blic 02.09.2024
Iako bi mnogi pomislili da veliki broj mladih srpskih lekara sve češće trbuhom za kruhom odlazi u inostranstvo jer su tamo bolje plaćeni i više cenjeni, sve je više mladih stručnjaka koji to demantuju. Ljubomir Savić jedan je od onih koji su se nakon… »
Imao sam ponude da odem u inostranstvo, ali sve sam ih odbio: Ljubomir je mladi specijalizant kardiohirurgije, iz Beograda se…
RINA 02.09.2024
Imao sam ponude da odem u inostranstvo, ali sve sam ih odbio: Ljubomir je mladi specijalizant kardiohirurgije, iz Beograda se vratio u rodni kraj i spreman da spasava živote ljudi - ovakvi momci su ponos Srbije (FOTO) Čačak – Iako bi mnogi pomislili da… »
Vesti dana »

(Mape) ovi datumi donose velike promene vremena: Skok temperature, pa naglo zahlađenje! Zima možda sa čak -20 stepena!?
Blic pre 51 minutajoš 22 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Rusija tokom noći na Ukrajinu lansirala više od 300 dronova i 37 raketa
Euronews pre 36 minutajoš 18 povezanih

Vladan Milojević otvoreno priznao: „Ne znam koliko dugo ću biti trener Crvene zvezde!“
Hot sport pre 50 minutajoš 22 povezane

Policija pojačano kontroliše saobraćaj oko pešačkih prelaza
Bujanovačke pre 56 minutajoš 16 povezanih

Ministar prosvete: Uskoro će biti raspisan konkurs za direktora Pete beogradske gimnazije
N1 Info pre 56 minutajoš 12 povezanih