Povezane vesti
"Molila sam se u kasne sate, sve želje su otišle tebi " Kaća Živković se sinu se obratila emotivnim rečima: Dečače moj…
Kurir 02.09.2024
Pevačica Katarina Živković porodila se pre mesec dana i na svet donela dečaka, kojem je dala ime Stefan. Sada je ponosna mama na Instagramu objavila reči sinu koji je napunio mesec dana. - Sve rođendanske svećice, u kasne sate molitve, deteline sa… »
"Molila sam se za tebe u kasne sate": Katarina Živković na ivici suza, sinu se obratila emotivnim rečima: "Dečače moj…
Blic 02.09.2024
Danas je mesec dana otkako se pevačica Katarina Živković porodila i na svet donela sina Stefana. Katarina je danas posebno emotivna, a nasledniku se na Instagramu obratila emotivnim rečima: - Sve rođendanske svećice, u kasne sate molitve, deteline… »
Slavlje u domu kaće Živković: Pevačica se oglasila i otkrila da je danas važan dan za nju i njenog sina
Blic 02.09.2024
Pevačica Katarina Živković porodila se 2. avgusta 2024. godine i na svet je donela sina Stefana. Kaća Živković sada se oglasila putem svog Instagram naloga i otkrila da je danas važan dan za nju jer je njen naslednik napunio mesec dana. - Danas… »
Vesti dana »
Hezbolah tvrdi da je gađao vojne ciljeve u Tel Avivu i na jugu Izraela
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 4 satijoš 12 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, Tepić i Popović u „sendviču“
N1 Info pre 59 minutajoš 23 povezane
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane