Povezane vesti

"Flertovala je dok smo bili u vezi" Stefan Karić izneo detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: Samo sam se pokupio i…

"Flertovala je dok smo bili u vezi" Stefan Karić izneo detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: Samo sam se pokupio i…

Kurir 02.09.2024
Jovana Ljubisavljević, bivša devojka Stefana Karića se udala za Bogdana Srejovića sa kojim čeka dete. Naime, Karić je sada, prvi put, izneo u javnost razlog raskida sa misicom. - Naš raskid je bio upravo zbog toga što je jedno veče flertovala sa… »
"Flertovala je sa njim, pokupio sam se i otišao": Stefan Karić otkrio šok detalje raskida sa misicom

"Flertovala je sa njim, pokupio sam se i otišao": Stefan Karić otkrio šok detalje raskida sa misicom

Mondo 02.09.2024
Jovana Ljubisavljević je nedavno stupila u brak sa Bogdanom Srejovićem, a njen bivši Stefan Karić sada je izneo nove detalje iz njihove veze. Prvi zvanični učesnik "Elite", Stefan Karić, danas se pojavio na sistematskom pregledu koji je obavezan za… »
"Flertovala je sa Bogdanom dok smo bili u vezi!" Karić otkrio šok detalje raskida sa misicom: "Video sam sve!"

"Flertovala je sa Bogdanom dok smo bili u vezi!" Karić otkrio šok detalje raskida sa misicom: "Video sam sve!"

Telegraf 02.09.2024
Preporučujemo. Prvi zvanični učesnik "Elite", Stefan Karić, danas se pojavio na sistematskom pregledu koji je obavezan za sve učesnike. Karić je okupljenim medijima dao izjavu, u kojoj se dotakao i bivše partnerke Jovane Ljubisavljević, koja se… »
"Flertovala je sa Bogdanom dok smo bili u vezi" Stefan Karić izneo šok detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: "Ne mogu…

"Flertovala je sa Bogdanom dok smo bili u vezi" Stefan Karić izneo šok detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: "Ne mogu…

Blic 02.09.2024
Jovana Ljubisavljević, bivša devojka Stefana Karića se udala za Bogdana Srejovića sa kojim čeka dete. Naime, Stefan Karić je sada, prvi put, izneo u javnost razlog raskida sa Jovanom Ljubisavljević. - Naš raskid je bio upravo zbog toga što je… »

Vesti dana »