Повезане вести
Корисник друштвених медија за ББЦ: 'Прљају ми мозак'
Бета 02.09.2024
Шеснаестогодишњи Каи је 2022. са 16 година почео да скролује на свом телефону и "ниоткуда" су му препоручени видео-снимци тешких саобраћајних несрећа, монолози инфлуенсера с мизогиним ставовима и снимци туча, пише ББЦ . У… »
Корисник друштвених медија за ББЦ: 'Прљају ми мозак'
Нови магазин 02.09.2024
Шеснаестогодишњи Каи је 2022. са 16 година почео да скролује на свом телефону и "ниоткуда" су му препоручени видео-снимци тешких саобраћајних несрећа, монолози инфлуенсера с мизогиним ставовима и снимци туча, пише ББЦ. У… »
Корисник друштвених медија за ББЦ: ‘Прљају ми мозак’
Радио сто плус 02.09.2024
У Даблину, Ендру Каунг је у то време радио као аналитичар за безбедност корисника ТикТока и испитао је који садржај у Великој Британији препоручују алгоритми апликације, укључујуц́и и 16-годишњаке. Открио је да се неким… »
Вести дана »
"Данас није требало да лети, поготово не пајпером!" Пилот о стравичном паду авиона код Суботице: Снимак с лица места буди језу! (видео, фото)
Курир пре 1 сатјош 55 повезаних
(БЛОГ) Дијана Хрка која 13 дана штрајкује глађу: Остајем овде како бих истерала правду, ниједна институција није почела да ради свој посао
Н1 Инфо пре 58 минутајош 62 повезане
Фискални савет: Непознати узроци поскупљења ЕКСПО и других великих пројеката за скоро 100 милијарди динара
Н1 Инфо пре 5 сатијош 19 повезаних
А1, најбржа мобилна мрежа 5. годину заредом, лансира 5Г почетком децембра
ИнфоКГ пре 4 сатијош 29 повезаних