Povezane vesti
Korisnik društvenih medija za BBC: 'Prljaju mi mozak'
Beta 02.09.2024
Šesnaestogodišnji Kai je 2022. sa 16 godina počeo da skroluje na svom telefonu i "niotkuda" su mu preporučeni video-snimci teških saobraćajnih nesreća, monolozi influensera s mizoginim stavovima i snimci tuča, piše BBC . U Dablinu, Endru Kaung… »
Korisnik društvenih medija za BBC: ‘Prljaju mi mozak’
Radio sto plus 02.09.2024
U Dablinu, Endru Kaung je u to vreme radio kao analitičar za bezbednost korisnika TikToka i ispitao je koji sadržaj u Velikoj Britaniji preporučuju algoritmi aplikacije, uključujući i 16-godišnjake. Otkrio je da se nekim tinejdžerima prikazuju… »
Korisnik društvenih medija za BBC: 'Prljaju mi mozak'
Novi magazin 02.09.2024
Šesnaestogodišnji Kai je 2022. sa 16 godina počeo da skroluje na svom telefonu i "niotkuda" su mu preporučeni video-snimci teških saobraćajnih nesreća, monolozi influensera s mizoginim stavovima i snimci tuča, piše BBC. U Dablinu, Endru Kaung je… »
Vesti dana »
Netanjahu šalje spasilački tim u Amsterdam: Šokantni snimci napada na izraelske navijače - više ranjenih, troje nestalih
Euronews pre 23 minutajoš 18 povezanih
„Izgledalo je kao otmica, Vučić se meša u rad tužilaštva“: Tužiteljka Paunović o hapšenjima u Novom Sadu i istrazi nesreće na Železničkoj stanici
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 4 satijoš 2 povezane