Povezane vesti
Srpskoj glumici čistačica ukrala ulogu i postala slavna: Nikada joj to nije oprostila, mučila je do svoje smrti
Mondo 02.09.2024
Smilja Zdravković bila je čistačica Narodnog pozorišta, a onda joj je pripala uloga u kultnom filmu "Majstori, majstori", i ostalo je bilo istorija. Smilja Zdravković je možda pred kamere stala samo jednom, ali to je bilo sasvim dovoljno da stekne… »
Našoj poznatoj glumici čistačica preotela ulogu i postala slavna: "Nikada mi to nije oprostila, do smrti me mučila"
Blic 02.09.2024
Čistačica Narodnog pozorišta, Smilja Zdravković, proslavila se kao Keva u filmu "Majstori, majstori" u kom je sasvim slučajno zaigrala. Naime, ideju da ulogu čistačice da ženi koja se time zaista i bavi režiser i scenarista ovog ostvarenja Goran Marković… »
Čistačica ukrala ulogu našoj čuvenoj glumici u kultnom filmu: Zablistala pa nestala "Nikada mi nije oprostila, do smrti me…
Kurir 02.09.2024
Smilju Zdravković publika je zavolela kao Kevu u filmu "Majstori, majstori", a ona uopšte nije bila glumica i nije trebalo da igra. Ideju da ulogu čistačice da Smilji, Goran Marković je dobio od Bogdana Diklića, otkrili su glumac i reditelj na proslavi… »
Vesti dana »

Učenici Gimnazije „Sveti Sava“ proglasili blokadu, u toku sastanak u školi
Danas pre 35 minutajoš 31 povezana

Fon der Lajen učešćem na investicionoj konferenciji Evropska unija-Crna Gora završila posetu Podgorici
Euronews pre 3 satajoš 27 povezanih

(BLOG) Rasprava o amadmanima na predložene zakone: Stefanović pitao gde je sad direktor policije da odgovori ko je odgovoran za prebijanje studentkinje
N1 Info pre 20 minutajoš 28 povezanih

Usvojena lista kandidata za Savet REM, opozicija tvrdi da vlast ponovo sabotira izbor
Vranje news pre 1 satjoš 20 povezanih