Povezane vesti
Tramp: Imao sam apsolutno pravo da se mešam u izbore 2020. godine
Telegraf 02.09.2024
Preporučujemo. Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predsedničkim izborima Donald Tramp, koji se suočava sa saveznim i državnim optužbama zbog navodnog pokušaja da poništi ishod izbora 2020. godine, kada je izgubio od Džozefa Bajdena… »
Politika 02.09.2024
VAŠINGTON – Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predsedničkim izborima Donald Tramp, koji se suočava sa saveznim i državnim optužbama zbog navodnog pokušaja da poništi ishod izbora 2020. godine, kada je izgubio od Džozefa Bajdena… »
Tramp smatra da je imao sva prava da se meša u izborne rezultate 2020. godine
Glas Amerike 02.09.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp, koji se suočava sa federalnim i optužbama saveznih država zbog navodnog pokušaja da poništi poraz na izborima 2020. od predsednika Džoa Bajdena, tvrdi da je imao svako pravo da se meša u izbore. „Ko je čuo da… »
Tramp: Imao sam svako pravo da se mešam u izbore
B92 02.09.2024
Donald Tramp, koji se suočava sa saveznim i državnim optužbama zbog navodnog pokušaja da poništi ishod izbora 2020. godine, kada je izgubio od Džozefa Bajdena, smatra da je imao "apsolutno pravo" da se meša u izbore. "Ko je ikada čuo da možeš da… »
Tramp bez odgovora na pitanje da li bi prihvatio pobedu Kamale Haris
RTS 02.09.2024
Donald Tramp, republikanski kandidat na predsedničkim izborima 2024, u intervjuu za Foks njuz nije se izjasnio da li bi bezuslovno prihvatio rezultate izbora 5. novembra ako pobedi njegova demokratska rivalka Kamala Haris. Ali je insistirao na tome da je… »
Tramp: Imao sam pravo da se mešam u izbore 2020. godine
Vesti online 02.09.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predsedničkim izborima Donald Tramp, koji se suočava sa saveznim i državnim optužbama zbog navodnog pokušaja da poništi ishod izbora 2020. godine, kada je izgubio od Džozefa Bajdena, smatra da je… »
NIN 02.09.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predsedničkim izborima Donald Tramp, koji se suočava sa saveznim i državnim optužbama zbog navodnog pokušaja da poništi ishod izbora 2020. godine, kada je izgubio od Džozefa Bajdena, smatra da je… »
Euronews 02.09.2024
Tramp oštar Imao sam apsolutno pravo da se mešam u izbore 2020. godine
Dnevnik 02.09.2024
Vesti dana »
Završen plenum studenata u Rektoratu, traži se privođenje odgovornih za napade na studente
Beta pre 4 satijoš 118 povezanih
Evo kada će padati sneg: Oglasio se RHMZ sa najnovijim informacijama
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih