Повезане вести

Трамп: Имао сам апсолутно право да се мешам у изборе 2020. године

Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Бивши председник САД и републикански кандидат на председничким изборима Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од… »

Политика 02.09.2024
ВАШИНГТОН – Бивши председник САД и републикански кандидат на председничким изборима Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од… »
Трамп сматра да је имао сва права да се меша у изборне резултате 2020. године

Трамп сматра да је имао сва права да се меша у изборне резултате 2020. године

Глас Америке 02.09.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп, који се суочава са федералним и оптужбама савезних држава због наводног покушаја да поништи пораз на изборима 2020. од председника Џоа Бајдена, тврди да је имао свако право да се меша у изборе… »
Трамп: Имао сам свако право да се мешам у изборе

Трамп: Имао сам свако право да се мешам у изборе

Б92 02.09.2024
Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од Џозефа Бајдена, сматра да је имао "апсолутно право" да се меша у изборе. "Ко је икада… »
Трамп без одговора на питање да ли би прихватио победу Камале Харис

Трамп без одговора на питање да ли би прихватио победу Камале Харис

РТС 02.09.2024
Доналд Трамп, републикански кандидат на председничким изборима 2024, у интервјуу за Фокс њуз није се изјаснио да ли би безусловно прихватио резултате избора 5. новембра ако победи његова демократска ривалка Камала Харис. Али је… »
Трамп: Имао сам право да се мешам у изборе 2020. године

Трамп: Имао сам право да се мешам у изборе 2020. године

Вести онлине 02.09.2024
Бивши председник САД и републикански кандидат на председничким изборима Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од Џозефа… »

НИН 02.09.2024
Бивши председник САД и републикански кандидат на председничким изборима Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од Џозефа… »
Трамп оштар Имао сам апсолутно право да се мешам у изборе 2020. године

Трамп оштар Имао сам апсолутно право да се мешам у изборе 2020. године

Дневник 02.09.2024

Еуроневс 02.09.2024

Вести дана »