Повезане вести
Трамп: Имао сам апсолутно право да се мешам у изборе 2020. године
Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Бивши председник САД и републикански кандидат на председничким изборима Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од… »
Политика 02.09.2024
ВАШИНГТОН – Бивши председник САД и републикански кандидат на председничким изборима Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од… »
Трамп сматра да је имао сва права да се меша у изборне резултате 2020. године
Глас Америке 02.09.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп, који се суочава са федералним и оптужбама савезних држава због наводног покушаја да поништи пораз на изборима 2020. од председника Џоа Бајдена, тврди да је имао свако право да се меша у изборе… »
Трамп: Имао сам свако право да се мешам у изборе
Б92 02.09.2024
Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од Џозефа Бајдена, сматра да је имао "апсолутно право" да се меша у изборе. "Ко је икада… »
Трамп без одговора на питање да ли би прихватио победу Камале Харис
РТС 02.09.2024
Доналд Трамп, републикански кандидат на председничким изборима 2024, у интервјуу за Фокс њуз није се изјаснио да ли би безусловно прихватио резултате избора 5. новембра ако победи његова демократска ривалка Камала Харис. Али је… »
Трамп: Имао сам право да се мешам у изборе 2020. године
Вести онлине 02.09.2024
Бивши председник САД и републикански кандидат на председничким изборима Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од Џозефа… »
НИН 02.09.2024
Бивши председник САД и републикански кандидат на председничким изборима Доналд Трамп, који се суочава са савезним и државним оптужбама због наводног покушаја да поништи исход избора 2020. године, када је изгубио од Џозефа… »
Трамп оштар Имао сам апсолутно право да се мешам у изборе 2020. године
Дневник 02.09.2024
Еуроневс 02.09.2024
Вести дана »

"Полиција се тог дана бавила спасавањем људи": Дачић о паду надстрешнице у Новом Саду: "Тужилаштво наложило склањање шута, ватрогасци и спасиоци не воде истрагу"
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Фајненшел тајмс: Трамп рекао Зеленском да прихвати руске услове; Москва заузела Полтавку у Запорошкој области
РТС пре 20 минутајош 3 повезане

Временска прогноза доноси шок обрт: Са нуле скаче на 26 степени, ево ког дана ове недеље ће се све преокренути
Блиц пре 6 минутајош 4 повезане

Рок за подношење пријава прихода фриленсера за трећи квартал до 30. Октобра: У супротном се подлеже обавези плаћања камате
Курир пре 4 минутајош 1 повезана