Повезане вести
"Треба да промени зубара и да тужи пластичног хирурга": Зорица Марковић извређала колегиницу, споменула јој и мужа
Мондо 02.09.2024
Певачица није штедела колегиницу након изјаве о ријалитијима. Певачица Гордана Лазаревић нема похвално мишљење о колегама које улазе у ријалити. Када су је питали да ли постоји шанса да буде део неког оваквог формата, она је… »
"Гуско, тужи пластичног хирурга! Не фолирај се, нико те не зове" Зорица Марковић осула дрвље и камење по Гоци Лазаревић -…
Блиц 02.09.2024
Певачица Гоца Лазаревић изнервирала се кад ју је припадник седме силе питао о могућем уласку у ријалити. - О чему причаш ти? Поред "Видовдана", који је дошао до врха, нема куд даље, да ја идем у ријалити? - рекла је Гоца прво. -… »
"Гуска, треба да промени зубара и да тужи пластичног хирурга": Зорица Марковић оплела по Гоци Лазаревић
Телеграф 02.09.2024
Препоручујемо. Певачица Гоца Лазаревић је имала занимљив одговор када су је питали за могући улазак у ријалити. - О чему причаш ти? Поред "Видовдана", који је дошао до врха, нема куд даље, да ја идем у ријалити? - рекла је Гоца… »
"ГУСКО, НЕ ПРИЧАЈ ГЛУПОСТИ! Свог ПЛАСТИЧНОГ хирурга треба да тужиш!" Зорица Марковић тешко извређала Гоцу Лазаревић (видео)…
Курир 02.09.2024
На изјаву певачице Гордане Гоце Лазаревић у којој се није похвално изразила о колегама који улазе у ријалити, бурно је у свом маниру реаговала њена колегиница и позната учесница многих ријалитија Зорица Марковић. У свом… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана