Povezane vesti
In Bom Hvang: Hvala svima, bila mi je čast što sam bio deo Crvene Zvezde
Politika 02.09.2024
Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang objavio je večeras oproštajno pismo u kom se zahvalio svima u klubu, kao i navijačima pred odlazak u holandski Fajenord. "Drage Delije i svi članovi Zvezdine porodice, pre svega hvala vam mnogo što ste… »
Hvang: Hvala svima u Zvezdi i navijačima, bila mi je čast što sam bio deo kluba
Sportski žurnal 02.09.2024
Hvang je večeras napustio Zvezdu, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Roterdama. Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang objavio je večeras oproštajno pismo u kom se zahvalio svima u klubu, kao i navijačima pred odlazak u… »
"Delije, hvala!" Hvang se obratio navijačima Crvene zvezde, pa poslao poruku na ćirilici! (foto)
Večernje novosti 02.09.2024
Korejski fudbaler In Bom Hvang napustio je Crvenu zvezdu pred kraj prelaznog roka i pojačao holandski Fejnord, objavljeno je zvanično, a sada se i sam fudbaler oglasio na društvenoj mreži Instagram. FOTO: M. Vukadinović Doskorašnji fudbaler Crvene… »
Emotivno: Hvang pisao navijačima Zvezde i na ćirilici!
Sport klub 02.09.2024
Odmah posle ozvaničenja prelaska u Fejenord, In-Beom Hvang se oglasio na Instagram profilu i oprostio od Crvene zvezde. Korejac je zahvalnost iskazao i pisanjem u zaključku na čirilici, pokazujući i tako koliko je uživao u Srbiji. Emotivno obraćanje… »
Hvang: "Drage Delije, bila je velika čast"
Sportske.net 02.09.2024
Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde In-beom Hvang novo je pojačanje Fejenorda. On se na društvenim mrežama emotivnom porukom oprostio od Crvene zvezde. "Drage Delije i svi članovi Zvezdine porodice, Pre svega, puno vam hvala što ste me potpisali pre… »
Emotivno pismo Hvanga posvećeno svim navijačima Zvezde - naučio je čak i ćirilicu FOTO
B92 02.09.2024
In-Bom Hvang se emotivnim rečima oprostio od Crvene zvezde i njenih navijača. Korejac je novi fudbaler Fejenorda, što je klub i ozvaničio, a nedugo potom je na zvaničnom nalogu In-Bom Hvanga osvanulo emotivno pismo svim navijačima Crvene zvezde, ali… »
Vesti dana »
Poslovna imperija Miodraga Kostića: Od šećerana do luksuznih hotela
N1 Info pre 39 minutajoš 43 povezane
Tramp imenovao savetnika za nacionalnu bezbednost: Specijalnost su mu "pretnje" poput Kine, Irana i Rusije
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Stanje troje povređenih u obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu i dalje kritično
Beta pre 57 minutajoš 17 povezanih
„Branitelj vojnika optuženih za ratne zločine“: Ko je Pit Hegset, koga je Tramp izabrao za novog šefa Pentagona?
Danas pre 21 minutajoš 11 povezanih
Loše vesti iz Monte karla! Zvezda skupo platila pobedu protiv Monaka
Večernje novosti pre 39 minutajoš 9 povezanih