Повезане вести

Ин Бом Хванг: Хвала свима, била ми је част што сам био део Црвене Звезде

Ин Бом Хванг: Хвала свима, била ми је част што сам био део Црвене Звезде

Политика 02.09.2024
Доскорашњи фудбалер Црвене звезде Ин Бом Хванг објавио је вечерас опроштајно писмо у ком се захвалио свима у клубу, као и навијачима пред одлазак у холандски Фајенорд. "Драге Делије и сви чланови Звездине породице, пре свега… »
Хванг: Хвала свима у Звезди и навијачима, била ми је част што сам био део клуба

Хванг: Хвала свима у Звезди и навијачима, била ми је част што сам био део клуба

Спортски журнал 02.09.2024
Хванг је вечерас напустио Звезду, пошто је потписао четворогодишњи уговор са клубом из Ротердама. Доскорашњи фудбалер Црвене звезде Ин Бом Хванг објавио је вечерас опроштајно писмо у ком се захвалио свима у клубу, као и… »
"Делије, хвала!" Хванг се обратио навијачима Црвене звезде, па послао поруку на ћирилици! (фото)

"Делије, хвала!" Хванг се обратио навијачима Црвене звезде, па послао поруку на ћирилици! (фото)

Вечерње новости 02.09.2024
Корејски фудбалер Ин Бом Хванг напустио је Црвену звезду пред крај прелазног рока и појачао холандски Фејнорд, објављено је званично, а сада се и сам фудбалер огласио на друштвеној мрежи Инстаграм. ФОТО: М. Вукадиновић… »
Емотивно: Хванг писао навијачима Звезде и на ћирилици!

Емотивно: Хванг писао навијачима Звезде и на ћирилици!

Спорт клуб 02.09.2024
Одмах после озваничења преласка у Фејенорд, Ин-Беом Хванг се огласио на Инстаграм профилу и опростио од Црвене звезде. Корејац је захвалност исказао и писањем у закључку на чирилици, показујући и тако колико је уживао у… »
Емотивно писмо Хванга посвећено свим навијачима Звезде - научио је чак и ћирилицу ФОТО

Емотивно писмо Хванга посвећено свим навијачима Звезде - научио је чак и ћирилицу ФОТО

Б92 02.09.2024
Ин-Бом Хванг се емотивним речима опростио од Црвене звезде и њених навијача. Корејац је нови фудбалер Фејенорда, што је клуб и озваничио, а недуго потом је на званичном налогу Ин-Бом Хванга освануло емотивно писмо свим… »
Хванг: "Драге Делије, била је велика част"

Хванг: "Драге Делије, била је велика част"

Спортске.нет 02.09.2024
Досадашњи фудбалер Црвене звезде Ин-беом Хванг ново је појачање Фејенорда. Он се на друштвеним мрежама емотивном поруком опростио од Црвене звезде. "Драге Делије и сви чланови Звездине породице, Пре свега, пуно вам хвала што… »

Вести дана »