Povezane vesti
Hvang: Hvala svima u Zvezdi i navijačima, bila mi je čast što sam bio deo kluba
Sportski žurnal 02.09.2024
Hvang je večeras napustio Zvezdu, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Roterdama. Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang objavio je večeras oproštajno pismo u kom se zahvalio svima u klubu, kao i navijačima pred odlazak u… »
Emotivno: Hvang pisao navijačima Zvezde i na ćirilici!
Sport klub 02.09.2024
Odmah posle ozvaničenja prelaska u Fejenord, In-Beom Hvang se oglasio na Instagram profilu i oprostio od Crvene zvezde. Korejac je zahvalnost iskazao i pisanjem u zaključku na čirilici, pokazujući i tako koliko je uživao u Srbiji. Emotivno obraćanje… »
Emotivno pismo Hvanga posvećeno svim navijačima Zvezde - naučio je čak i ćirilicu FOTO
B92 02.09.2024
In-Bom Hvang se emotivnim rečima oprostio od Crvene zvezde i njenih navijača. Korejac je novi fudbaler Fejenorda, što je klub i ozvaničio, a nedugo potom je na zvaničnom nalogu In-Bom Hvanga osvanulo emotivno pismo svim navijačima Crvene zvezde, ali i… »
Hvang: "Drage Delije, bila je velika čast"
Sportske.net 02.09.2024
Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde In-beom Hvang novo je pojačanje Fejenorda. On se na društvenim mrežama emotivnom porukom oprostio od Crvene zvezde. "Drage Delije i svi članovi Zvezdine porodice, Pre svega, puno vam hvala što ste me potpisali pre godinu… »
Vesti dana »
Prosečna zarada u Srbiji u oktobru iznosila 110.670 dinara
Serbian News Media pre 44 minutajoš 24 povezane
Vučić: Ne mešam se u rad pravosuđa, ali pravda za nadstrešnicu mora da bude zadovoljena
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Bajatović: Sa Gaspromom dogovoren dotok 10 miliona kubika gasa dnevno do kraja marta
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 23 povezane