Povezane vesti
Vučević: U Srbiju dobrodošao svako ko nije na poternici
Radio 021 03.09.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Danas sam prvi put upoznao gospodina (premijera Hrvatske Andreja)… »
Vučević: Svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama
NIN 03.09.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Danas sam prvi put upoznao gospodina (premijera Hrvatske Andreja)… »
Blic 03.09.2024
Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je juče na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Prvi put sam upoznao gospodina… »
Vesti dana »
Niški studenti stigli u Ćićevac, beogradski i novosadski u Aranđelovac, novopazarski krenuli za Kraljevo – druga etapa marša za Kragujevac
RTS pre 11 minutajoš 61 povezana
Uhapšen Aleksandar Papić: Biznismen priveden u opsežnoj akciji u borbi protiv korupcije
Blic pre 10 minutajoš 230 povezanih
Petrović Škero za Marker: Postavlja se pitanje da li su akcije tužilaštva rezultat studentskih protesta ili najave predsednika (VIDEO)
Insajder pre 47 minutajoš 41 povezana
Kurir saznaje! Uhapšen predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić
Kurir pre 29 minutajoš 59 povezanih