Povezane vesti
Vučević: U Srbiju dobrodošao svako ko nije na poternici
Radio 021 03.09.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Danas sam prvi put upoznao gospodina (premijera Hrvatske Andreja)… »
Vučević: Svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama
NIN 03.09.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Danas sam prvi put upoznao gospodina (premijera Hrvatske Andreja)… »
Blic 03.09.2024
Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je juče na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Prvi put sam upoznao gospodina (premijera… »
Vesti dana »

FBI objavio snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka: Osoba u crnom trči preko krova, pa nestaje u šumi VIDEO
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 46 minutajoš 27 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Radio sto plus pre 31 minutajoš 23 povezane

Rusija: Jedan od najsnažnijih napada ukrajinske vojske do sada, presretnuto preko 200 dronova
Danas pre 1 satjoš 22 povezane