Povezane vesti
Vučević: U Srbiju dobrodošao svako ko nije na poternici
Radio 021 03.09.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Danas sam prvi put upoznao gospodina (premijera Hrvatske Andreja)… »
Vučević: Svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama
NIN 03.09.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Danas sam prvi put upoznao gospodina (premijera Hrvatske Andreja)… »
Blic 03.09.2024
Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je juče na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Prvi put sam upoznao gospodina (premijera… »
Vesti dana »

Studenti najavili protest podrške kolegi iz Pančeva Andreju Tanku optuženom za napad na policiju
Danas pre 14 satijoš 47 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih