Povezane vesti
Vučević: Svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama
NIN 03.09.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Danas sam prvi put upoznao gospodina (premijera Hrvatske Andreja)… »
Blic 03.09.2024
Premijer Miloš Vučević izjavio je na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Danas sam prvi put upoznao gospodina (premijera Hrvatske Andreja)… »
Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je juče na Bledu, gde je učestvovao u radu 19. Strateškog foruma, da svi mogu da dođu u Srbiju, osim onih koji su na poternicama Interpola i drugih država. "Prvi put sam upoznao gospodina (premijera… »
Vesti dana »
Evropska centralna banka podigla tri kamatne stope za po 0,25 odsto zbog novih inflatornih pritisaka
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
MITROVČANI, PROVERITE DA LI STE U BIRAČKOM SPISKU: Rok za izmene do 9. oktobra, izbori 25. oktobra
Ozon pre 42 minutajoš 30 povezanih
Studenti zvanično kreću sa kampanjom: Na skupu u Novom Sadu otkrivaju deo studentske liste
Mašina pre 3 satajoš 23 povezane
Vens otkrio odakle stiže 1.350 milijardi $ za "Trampovu dividendu"! Američki predsednik vojnicima već isplatio "ratnički" bonus, ali je ovo mnogo veći zalogaj
Kurir pre 4 satijoš 33 povezane
Đurić: Srbija čvrsto brani Dejtonski sporazum, poziv na ukidanje Republike Srpske pretnja BiH
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih