Повезане вести

Вучић: Ценимо подршку Чешке путу Србије ка пунорправном чланству у ЕУ

Вучић: Ценимо подршку Чешке путу Србије ка пунорправном чланству у ЕУ

Политика 03.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је акредитивна писма новоизабраног амбасадора Чешке Републике Јана Бондија, коме је поручио да Србија цени подршку Чешке процесу проширења Европске уније, а посебно путу Србије ка… »
Вучић примио акредитиве амбасадорке Данске, захвалио на подршци европском путу Србије

Вучић примио акредитиве амбасадорке Данске, захвалио на подршци европском путу Србије

Политика 03.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас акредитивна писма новоименоване амбасадорке Краљевине Данске Перниле Делер Кардел, којој је захвалио на подршци Данске европском путу наше земље. "Пожелео сам уваженој… »
Вучић са амбасадором Ирана о јачању трговинске размене

Вучић са амбасадором Ирана о јачању трговинске размене

Слободна Европа 03.09.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је 3. септембра у Београду са амбасадором Ирана Рашидом Хасанпуром о економским односима и јачању трговинске размене две државе. "Са амбасадором Хасанпуром сам разговарао о свим… »
Председник примио акредитивна писма петоро нових амбасадора у Србији

Председник примио акредитивна писма петоро нових амбасадора у Србији

Инсајдер 03.09.2024
Председник Александар Вучић примио акредитивна писма нових амбасадора у Србији - Швајцарске, Данске, Израела, Чешке и Шведске. На место амбасадора Швајцасрке дошла је Ан Лугон-Мулен; Авивит Бар-Илан именована је за амбасадорку… »
Вучић са амбасадором Ирана о јачању економских односа две земље

Вучић са амбасадором Ирана о јачању економских односа две земље

Еуроневс 03.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Исламске Републике Иран Рашида Хасанпура Баеија, са којим је разговарао о свим питањима од интереса за односе две земље, а међу главним темама били су економски… »
Вучић примио амбасадора Исламске Републике Иран Рашида Хасанпура Баеија

Вучић примио амбасадора Исламске Републике Иран Рашида Хасанпура Баеија

Б92 03.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је амбасадора Исламске Републике Иран Рашида Хасанпура Баеија. "Са амбасадором Хасанпуром о свим питањима од значаја и интереса за односе Србије и Ирана. Једна од главних тема… »
Вучић пожелео добродошлицу амбасадоркама Израела, Шведске и Швајцарске (ФОТО)

Вучић пожелео добродошлицу амбасадоркама Израела, Шведске и Швајцарске (ФОТО)

Данас 03.09.2024
Александар Вучић, председник Србије, примио је акредитиве нових амбасадорки који стижу на службу у Београд из Израела, Швајцарске и Шведске. Уз срдачну добродошлицу, пожелео сам амбасадорки Бен-Илан успех у дипломатској мисији… »
Вучић примио акредитивна писма нових амбасадора

Вучић примио акредитивна писма нових амбасадора

Еуроневс 03.09.2024
Председник Александар Вучић примио је данас акредитивна писма нове амбасадорке Швајцарске Конфедерације у Србији Ан Лугон-Мулен и том приликом истакао да је чланство у ЕУ стратешко опредељење наше земље, а питање Косова и… »
"Пожелео сам добродошлицу новој амбасадорки Швајцарске" Председник Вучић примио акредитивна писма Ан Лугон-Мулен (фото)

"Пожелео сам добродошлицу новој амбасадорки Швајцарске" Председник Вучић примио акредитивна писма Ан Лугон-Мулен (фото)

Курир 03.09.2024
БЕОГРАД - "Пожелео сам добродошлицу новој амбасадорки Швајцарске Ан Лугон-Мулен и успех у раду током мандата у Србији. Током састанка смо разговарали о економским односима Србије и Швајцарске, а ја сам изразио захвалност на… »
Вучић примио акредитивна писма амбасадорке Швајцарске Лугон-Мулен: Чланство у ЕУ наше стратешко опредељење

Вучић примио акредитивна писма амбасадорке Швајцарске Лугон-Мулен: Чланство у ЕУ наше стратешко опредељење

Телеграф 03.09.2024
Он је нагласио заинтересованост Србије за интензивирање политичког дијалога и указао на важност даљег унапређења парламентарне сарадње. Председник Александар Вучић примио је данас акредитивна писма нове амбасадорке Швајцарске… »
Вучић прима акредитивна писма новоименованих амбасадора: Данас сусрет и са амбасадором Ирана

Вучић прима акредитивна писма новоименованих амбасадора: Данас сусрет и са амбасадором Ирана

Курир 03.09.2024
Председник Србије Александар Вучић примиће данас у 10 сати акредитивна писма петоро новоименованих амбасадора у Србији. Вучић ће у Палати Србија примити акредитивна писма амбасадорке Конфедерације Швајцарске Ан Лугон Мулан… »
Вучић данас прима акредитивна писма петоро новоименованих амбасадора

Вучић данас прима акредитивна писма петоро новоименованих амбасадора

Телеграф 03.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић примиће данас акредитивна писма петоро новоименованих амбасадора у Србији. Вучић ће у Палати Србија примити акредитивна писма амбасадорке Конфедерације Швајцарске Ан Лугон Мулан… »

Вести дана »